Sducommentaar - Sdu commentaar arbeidsrecht artikelsgewijs.

Sducommentaar - Sdu commentaar arbeidsrecht artikelsgewijs. - none | Tiliboo-afrobeat.com

...entaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs online bent u verzekerd van actueel commentaar op de wet- en regelgeving binnen uw vakgebied ... Sdu Commentaar Arbeidsrecht 2015 Artikelsgewijs (boek ... ... . Wij bieden alle informatie op één platform aan. De commentaren zijn overzichtelijk ingedeeld, toegankelijk geschreven en voorzien van verwijzingen naar achterliggende documenten zoals de wetsgeschiedenis, jurisprudentie en literatuur. Sdu Commentaar online ... Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs is een oriëntatie- en naslagwerk in één. Naast de wettekst vindt u een deskundige toelichting op de wetgeving, geschreven door gerenommeerde auteurs uit de arbeidsrec ... Sdu Commentaar Arbeidsrecht artikelsgewijs (boek + app) - Sdu ... . Naast de wettekst vindt u een deskundige toelichting op de wetgeving, geschreven door gerenommeerde auteurs uit de arbeidsrechtwereld. Aan de hand van een logische en heldere opbouw komen de auteurs binnen enkele pagina's tot de kern. Zo vindt u snel de relevante informatie. In Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs wordt artikelsgewijs de meest relevante wet- en regelgeving op arbeidsrechtelijk ge...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Sducommentaar - Sdu commentaar arbeidsrecht artikelsgewijs..pdf

OMSCHRIJVING

Sducommentaar - Sdu commentaar arbeidsrecht artikelsgewijs. 1e druk is een boek uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012396134 Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs is een uitgave waarin de meest relevante wet- en regelgeving op arbeidsrechtelijk gebied artikelsgewijs wordt becommentarieerd. Met dit Commentaar heeft u een oriëntatie- en naslagwerk in één. In deze tweede compleet herziene druk is de Wet werk en zekerheid en alle daarbij behorende lagere regelgeving, alsmede de Wet aanpak schijnconstructiesintegraal verwerkt. Daarnaast zijn de eerste WWZbeschikkingen en -vonnissen bij de relevante commentaren opgenomen. Vanzelfsprekend zijn alle overige themata grondig geüpdatet. Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs is daarmee het meest actuele en meest handzame naslagwerk voor uw dagelijkse praktijk. In aanvulling op het Sdu Commentaar Arbeidsrecht Thematisch hanteert het Sdu Commentaar Arbeidsrecht Artikelsgewijs een artikelsgewijze indeling, die naadloos aansluit op de praktijk: in een handomdraai vindt u het wetsartikel met commentaar dat u nodig heeft. De auteurs geven in een beknopte en heldere opbouw toelichting op het wetsartikel met verwijzing naar relevantejurisprudentie. Binnen pagina's komen zij tot de kern. In dit boek vindt u een compleet overzicht van o.a. het Burgerlijk Wetboek Boek titel , de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag en de Algemene wet gelijke behandeling. Van o.a. de Werkloosheidswet en de Wet op de ondernemingsraden is een selectie aan relevante wetsartikelen opgenomen. Op www.sducommentaar.nl wordt het commentaar actueel gehouden en worden de nieuwste uitsprakentoegevoegd.

Wil je het boek lezen?Sducommentaar - Sdu commentaar arbeidsrecht artikelsgewijs. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Sducommentaar - Sdu commentaar arbeidsrecht artikelsgewijs. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN