Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie

Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie - B. Stegenga | Tiliboo-afrobeat.com

...cialisme mondziekten, kaak en aangezichtschirurgie biedt topzorg voor ziekten en afwijkingen aan mond, kaak- en aangezicht en richt zich op het hoofd- en halsgebied bij patiënten ... Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie | mijn-bsl ... . Het specialisme behandelt niet alleen het gebit, kaak- en aangezichtsskelet, ook wel 'harde' aangezichtsweefsels genoemd, maar ook de 'weke' delen van het aangezicht. Welkom op de website van de Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (NVMKA). De NVMKA is de wetenschappelijke vereniging van de Nederlandse kaakchirurgen. Het publieke deel van de website bevat informatie die van belang kan zijn als u onder behandeling k ... Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie - UMC Utrecht ... . De NVMKA is de wetenschappelijke vereniging van de Nederlandse kaakchirurgen. Het publieke deel van de website bevat informatie die van belang kan zijn als u onder behandeling komt van de MKA-chirurg (voorheen 'kaakchirurg'). Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie. De afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie behandelt aandoeningen van huid, tandvlees en bot in en rond ...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Stegenga
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie.pdf

OMSCHRIJVING

Medici worden veelvuldig geconfronteerd met klachten en afwijkingen van mond, kaak of aangezicht. Bij het bepalen van de juiste diagnostische en therapeutische benadering is basiskennis essentieel om voortschrijdend inzicht en nieuwe technieken op waarde te (kunnen) schatten. Het is aan de clinicus om, gebruikmakend van deze kennis, de (on)mogelijkheden op de juiste wijze in te schatten en vervolgens op basis van professionele normen tot een vervolg te komen.Dit rijk geïllustreerde standaardwerk bundelt basisvaardigheden en fundamentele kennis met betrekking tot de mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie en daaraan verwante vakgebieden. Met MKA-chirurgie krijgt de lezer de ‘bagage’ aangeboden die nodig is voor het analyseren en oplossen van eenvoudige en complexe klinische problemen, voor het adequaat handelen in acute en bedreigende situaties en voor een effectieve communicatie met collega-zorgverleners inzake aandoeningen van mond, kaken of aangezicht. Het up-to-date houden van kennis en vaardigheden is daarbij een eerste vereiste. In deze volledig herziene uitgave van het boek Mondziekten en Kaakchirurgie is de theorie aangepast aan de nieuwste kennis en inzichten en het illustratiemateriaal op veel punten vernieuwd. De ‘aangezichtschirurgie’, waarbinnen de cosmetische chirurgie zich de laatste jaren snel heeft ontwikkeld, is ten opzichte van de vorige uitgave sterk uitgebreid. Bij alle van de in dit boek beschreven facetten van de MKA-chirurgie is steeds gekozen om de praktische invalshoek te combineren met verhelderende illustraties.Kortom: MKA-chirurgie is een onmisbare uitgave voor tandartsen, MKA-chirurgen, mondhygiënisten, orthodontisten, orofaciaal fysiotherapeuten, huisartsen, plastisch chirurgen, KNO-artsen, neurochirurgen, oogheelkundigen en zij die daarvoor in opleiding zijn. Voor hen is dit boek een waardevol bezit, dat zowel gedurende de opleiding als tijdens de daadwerkelijke beroepsuitoefening veelvuldig zal worden geraadpleegd.

Wil je het boek lezen?Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Stegenga. Lezen Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN