Wetgeving toezicht financiële markten 2015

Wetgeving toezicht financiële markten 2015 - none | Tiliboo-afrobeat.com

...svoorstel bevat wijzigingen van de Wet op het financieel toezicht (Wft) en van andere wetgeving op het terrein van de financiële markten ... Wetgeving toezicht financiële markten / 2015 | Boeken.com ... . Het wetsvoorstel maakt onderdeel uit van een jaarlijkse wijzigingscyclus, waarbij als uitgangspunt wordt gehanteerd dat daarin alle nationale wet- en regelgeving op het terrein van de financiële markten wordt opgenomen. De wetgevingsbundel Wetgeving toezicht financiële markten 2020 brengt alle wet- en regelgeving bijeen die hierbij relevant is. De titel biedt zo een compleet overzicht van het per 1 januari 2020 geldende recht. Alle belangrijke nationale en Europese bronnen zijn ... Studystore | Wetgeving toezicht financiele markten 2020 ... ... . De titel biedt zo een compleet overzicht van het per 1 januari 2020 geldende recht. Alle belangrijke nationale en Europese bronnen zijn in de bundel opgenomen. TY - BOOK. T1 - Wetgeving Toezicht Financiële Markten 2015. AU - Joosen, E.P.M. AU - Lieverse, Kitty. PY - 2015. Y1 - 2015. N2 - Redacteur Wetgevingsbundel Financiële Markten We...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Wetgeving toezicht financiële markten 2015.pdf

OMSCHRIJVING

Het uitgangspunt is om een zo compleet mogelijke verzameling van het per 1 januari 2015 geldende recht op te nemen. In Wetgeving toezicht financiële markten zijn onder andere opgenomen: Europese verordeningen, Europese toezichtregels, Wet op het financieel toezicht en de daar bij behorende uitvoeringsregelingen, toezichthouderregels en beleidsregels. De ontwikkelingen op het gebied van de Europese toezichtswetgeving worden in de bundel door middel van een leeswijzer toegelicht. Voor de gebruiker is een schematisch overzicht toegevoegd van de hoofdstukken en afdelingen waaruit de Wft bestaat en de daarbij behorende lagere regelgeving en beleidsregels en een alfabetisch overzicht. Dit jaar kunt u voor het eerst, na de zomer, een gratis update in de vorm van een E-book tegemoet zien.

Wil je het boek lezen?Wetgeving toezicht financiële markten 2015 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Wetgeving toezicht financiële markten 2015 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN