Nederlands belastingrecht in Europees perspectief

Nederlands belastingrecht in Europees perspectief - D.S. Smit | Tiliboo-afrobeat.com

...s perspectief op het belastingrecht Op begrijpelijke wijze toetst deze bundel de verschillende belastingwetten aan het EU-recht, voor zover deze zien op de directe belastingen en het formele belastingrecht ... Zoeken op 'Praktijk Diploma Belastingrecht' | Wolters Kluwer ... . Deze uitgave gaat in op specifieke onderdelen van het Nederlandse belastingrecht die potentieel strijdig zijn met het EU-recht. 'Nederlands belastingrecht in Europees perspectief' door Arjo van Eijsden, Ben Kiekebeld, D.S. Smit - Onze prijs: €75,00 - Direct te downloaden Koop Nederlands belastingrecht in Europees perspectief van Eijsden, J.A.R. van met ISBN 9789013142662. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl ... Nederlands belastingrecht in Europees perspectief - Bol.com ... .S. Smit - Onze prijs: €75,00 - Direct te downloaden Koop Nederlands belastingrecht in Europees perspectief van Eijsden, J.A.R. van met ISBN 9789013142662. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Nederlands belastingrecht in Europees perspectief (Paperback). Het EG-recht is niet...

INFORMATIE

AUTEUR
D.S. Smit
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Nederlands belastingrecht in Europees perspectief.pdf

OMSCHRIJVING

Het Europese recht neemt in de fiscale praktijk een steeds prominentere plaats in. Deze titel levert op heldere en toegankelijke wijze een compleet overzicht van de huidige stand van zaken op het gebied van het Europese recht binnen de directe belastingen. Zo bent u snel weer volledig op de hoogte. De laatste jaren wordt de Nederlandse fiscale praktijk overspoeld door Europese ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe Europese regels ter bestrijding van belastingontwijking of aan de toegenomen internationale uitwisseling van informatie. Met Nederlands belastingrecht in Europees perspectief bent u in een handomdraai volledig op de hoogte van de actuele stand van zaken omtrent het Europese recht binnen de directe belastingen en het formele belastingrecht. Essentieel, aangezien het Europese recht een steeds prominentere plaats inneemt in de fiscale praktijk en het belang ervan toeneemt. Dit geldt zowel voor de invloed van het Verdrag betreffende de werking van de Europese Unie (met in het bijzonder de daarin opgenomen fundamentele vrijheden en de staatssteunbepalingen) als voor de richtlijnen. Op begrijpelijke wijze toetst deze bundel de verschillende belastingwetten aan het EU-recht, voor zover deze zien op de directe belastingen en het formele belastingrecht. Deze uitgave gaat in op specifieke onderdelen van het Nederlandse belastingrecht die potentieel strijdig zijn met het EU-recht. Daarnaast is een apart hoofdstuk opgenomen over de invloed van het EU-recht op het internationale belastingrecht. Ook wordt in een afzonderlijk hoofdstuk een licht geworpen op de vraag: kunnen het Nederlandse formele belastingrecht en het fiscale procesrecht wel de toets van het EU-recht doorstaan? Met #Nederlands belastingrecht in Europees perspectief# bent u snel weer geheel up-to-date in dit dynamische rechtsgebied.

Wil je het boek lezen?Nederlands belastingrecht in Europees perspectief in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D.S. Smit. Lezen Nederlands belastingrecht in Europees perspectief Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN