Fiscaal zakboekje 2017/1

Fiscaal zakboekje 2017/1 - Jacques Rousseaux | Tiliboo-afrobeat.com

... zakboekje 2017/1 1e druk is een boek van Jacques Rousseaux uitgegeven bij Wolters Kluwer België ... Sociaal zakboekje 2017-1 Download PDF ePUB ... . ISBN 9789046597040 . Het Fiscaal Zakboekje bevat in beknopte en overzichtelijke vorm een uiteenzetting van de huidige fiscale wetgeving (personen- en vennootschapsbelasting, btw, rechtspersonenbelasting, belasting van niet-inwoners, voorheffingen, successie- en registratierechten ... Het Fiscaal Zakboekje bevat in beknopte en overzichtelijke vorm een uiteenzetting van de huidige fiscale wetgeving (personen- en vennootschapsbelasting, btw, rechtspersonenbelasting, belasting van niet-inwoners, voorheffingen, successie- en registratierechten, …), met een systematische verwijzing naar de toepasselijke cijfers en termijnen.. Uniek en volledig overzicht Het Fiscaal Zakboekje bevat in beknopte en overzichtelijke vo ... Fiscaal Zakboekje 2012 8 ... .. Uniek en volledig overzicht Het Fiscaal Zakboekje bevat in beknopte en overzichtelijke vo...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacques Rousseaux
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Fiscaal zakboekje 2017/1.pdf

OMSCHRIJVING

Fiscaal zakboekje 2017/1 1e druk is een boek van Jacques Rousseaux uitgegeven bij Wolters Kluwer België. ISBN 9789046597040 Het Fiscaal Zakboekje bevat in beknopte en overzichtelijke vorm een uiteenzetting van de huidige fiscale wetgeving (personen- en vennootschapsbelasting, btw, rechtspersonenbelasting, belasting van niet-inwoners, voorheffingen, successie- en registratierechten, …), met een systematische verwijzing naar de toepasselijke cijfers en termijnen.In deze editie werden o.a. de aftrek voor innovatie-inkomsten en de nieuwe regeling van het Diamant Stelsel opgenomen.Uniek en volledig overzicht Een praktische leidraad Duidelijk en makkelijk hanteerbaar Gedetailleerde inhoudsopgaveUniek rulingoverzichtOver de auteurs:Auteur Jacques Rousseaux heeft als voormalig CEO van Groep Landbouwkrediet, gewezen adjunct-kabinetchef bij de Minister van Financiën, gewezen directeur-generaal bij het Ministerie van Financiën en gewezen lid van de Hoge Raad van Financiën een enorme kennis opgebouwd op het vlak van de fiscaliteit. Momenteel is hij bestuurder van verscheidene vennootschappen zoals Befimmo, Private Insurer en The Belgian, is hij lid van de Board of Trustees van het Belgian Governance Institute en participeert hij in verschillende werkgroepen inzake corporate governance. Jacques Rousseaux is de initiatiefnemer en auteur-coördinator van het Fiscaal Zakboekje sedert 1978.Auteur Christiaan Moeskops is vennoot bij PwC Tax Consultants te Brussel. Hij behaalde een licentiaatsdiploma Rechten aan de KU Leuven, een bijkomend graduaatsdiploma in Fiscaliteit aan de Fiscale Hogeschool en is erkend als extern belastingconsulent. Hij startte in 1991 zijn carrière bij PwC als fiscaal generalist om zich vervolgens te specialiseren in persoonlijke fiscale planning.

Wil je het boek lezen?Fiscaal zakboekje 2017/1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacques Rousseaux. Lezen Fiscaal zakboekje 2017/1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN