ARAR Verklaard 2019/1

ARAR Verklaard 2019/1 - H. Reit | Tiliboo-afrobeat.com

...erklaard 2019/1; group Incompany training ... ARAR Verklaard 2019/1 - H. Reit, B.J. Reit-Royter bc ... ... . ARAR Verklaard 2019/1. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. ARAR Verklaard 2019/1 (Paperback). Deze uitgave bevat de integrale tekst van de Ambtenarenwet, het Algemeen Rijksambtenarenreglement en het... ARAR verklaard is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die te maken heeft met de rechtspositie en arbeidsvoorwaarden van rijksambtenaren, zoals leidinggevenden, personeelsfunctionarissen, rechtspositiemedewerkers, leden van de ondernemingsraad en bezwarencommissies en, ... ARAR Verklaard 2019/1. Auteur(s) H. R ... ARAR verklaard 2019/1 door H. Reit, B.J. Reit-Royter (Boek ... ... ... ARAR Verklaard 2019/1. Auteur(s) H. Reit, ... 'ARAR verklaard 2019/1' door H. Reit, B.J. Reit-Royter - ...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Reit
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
ARAR Verklaard 2019/1.pdf

OMSCHRIJVING

Deze uitgave bevat de integrale tekst van de Ambtenarenwet, het Algemeen Rijksambtenarenreglement en het Bezoldigingsbesluit Burgerlijke Rijksambtenaren 1984 met een toelichting bij de meeste artikelen, soms beknopt, soms uitgebreid. Naast de integrale teksten van de Ambtenarenwet, het Algemeen Rijksambtenarenreglement en het Bezoldigingsbesluit Burgerlijke Rijksambtenaren 1984 is in ARAR Verklaard een uiteenzetting opgenomen over het Bestuursprocesrecht. Zo heeft u niet alleen altijd de juiste artikelen van de AW, het ARAR en het BBRA'84 bij de hand, maar wordt u tevens geholpen bij de interpretatie en toepassing ervan. Kantnoten in de marge en een trefwoordenregister helpen u snel de informatie te vinden die u zoekt. De toelichtingen van de Ambtenarenwet, het ARAR en het BBRA'84 zijn bijgewerkt tot en met 3 oktober 2018. ARAR verklaard is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die te maken heeft met de rechtspositie en arbeidsvoorwaarden van rijksambtenaren, zoals leidinggevenden, personeelsfunctionarissen, rechtspositiemedewerkers, leden van de ondernemingsraad en bezwarencommissies en, niet te vergeten, rijksambtenaren zelf.

Wil je het boek lezen?ARAR Verklaard 2019/1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Reit. Lezen ARAR Verklaard 2019/1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN