Publiciteit van Jurisprudentie

Publiciteit van Jurisprudentie - Wolters Kluwer Nederland B.V. | Tiliboo-afrobeat.com

...: Publiciteit van Jurisprudentie Bestel Publiciteit van Jurisprudentie met ISBN/EAN 9789013108408 snel en eenvoudig ... Over uitspraken.nl - Uitspraken.nl ... . Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Publiciteit van Jurisprudentie. Formaat: Ebook Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 81,81 Excl. BT ... Publiciteit van Jurispudentie Boek PDF Online | BANK72 PDF ... . Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 81,81 Excl. BTW check Volledige prijs. Publiciteit van Jurisprudentie (e-Book) beschouwingen bij 100 jaar Nederlandse jurisprudentie (1913-2013) Dit boek is geschreven naar aanleiding van het honderdjarig bestaan van de Nederlandse Jurisprudentie. Het is gewijd aan de historische ontwikkeling van de rechtspraakverzamelin...

INFORMATIE

AUTEUR
Wolters Kluwer Nederland B.V.
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Publiciteit van Jurisprudentie.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is geschreven naar aanleiding van het honderdjarig bestaan van de Nederlandse Jurisprudentie. Het is gewijd aan de historische ontwikkeling van de rechtspraakverzameling in Europa.De auteurs behandelen de publicatie van jurisprudentie-uitgaven in de Romeinse tijd, in Italië na de receptie van het Romeinse recht en de opkomst van het canonieke recht, in Frankrijk, Nederland en Duitsland, zowel voor als na de codificaties en in Engeland, voor en na de Judicature Acts van 1873 en 1875.Per land besteden zij aandacht aan de rechtspraakuitgaven zelf en het verband tussen het geheim van de raadkamer en het al dan niet motiveren van rechterlijke uitspraken enerzijds en de opkomst van jurisprudentieverzamelingen anderzijds.De auteurs staan eveneens, vooral voor de periode na de codificaties in de continentale landen,stil bij een aantal bijzonderheden die samenhangen met de wijze van publicatie van rechtspraak, zoals de stijl van een hof, de selectiecriteria voor het opnemen van een rechterlijke uitspraak in een verzameling, het annoteren, het anonimiseren van uitspraken, de spanningsverhouding tussen openbaarheid en privacy, alsmede de opkomst van Europese rechtspraak en digitalisering.

Wil je het boek lezen?Publiciteit van Jurisprudentie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wolters Kluwer Nederland B.V.. Lezen Publiciteit van Jurisprudentie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN