BEDRIJFSECONOMIE

BEDRIJFSECONOMIE - Ivan De Cnuydt | Tiliboo-afrobeat.com

...fseconomie is de economische kant van de bedrijfskunde en/of de bedrijfskundige kant van de economie ... Bachelor Economics and Business Economics - Universiteit ... ... . Onderwerpen in de bedrijfseconomie Financiering. Ondernemingsfinanciering bestaat uit zaken als: Corporate finance: de behoefte van het bedrijf aan middelen om het bedrijfsproces ... Bedrijfseconomie is een brede opleiding, waarmee je veel kanten op kunt. Na de voltooiing ervan ben je eerder generalist dan specialist. Ook het omgaan met zowel de interne en de externe berichtgeving komen aan de orde. Een voorbeeld v ... Finance & Control (Bedrijfseconomie) | Kom studeren aan de ... ... . Ook het omgaan met zowel de interne en de externe berichtgeving komen aan de orde. Een voorbeeld van interne berichtgeving is het informeren en adviseren van het management. Bedrijfseconomie Bachelor, voltijd. Deze opleiding heeft een nieuwe naam: Finance & Control (bachelor, voltijd) Gepubliceerd door Faculteit Business en Economie. Lijst. Bedrijfseconomie. Delen. Start studiejaar. Begin je in september aan Bedrijfseconomie? Hier vind je alle informatie om ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ivan De Cnuydt
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
BEDRIJFSECONOMIE.pdf

OMSCHRIJVING

Bedrijfseconomie 1e druk is een boek van Ivan De Cnuydt uitgegeven bij Academia Press. ISBN 9789038225920 ?Dankzij talrijke voorbeelden en een praktijkgerichte aanpak, stelt dit handboek de lezer in staat om de financiële situatie van een onderneming te beoordelen.Een eerste element in deze beoordeling is de kosten- en opbrengstberekening. De auteur laat zien hoe de basisbegrippen van deze berekening de beleidsbeslissingen ondersteunen en gaat in op de bepaling van de kostensoorten, het onderscheid tussen constante en variabele kosten, de problematiek van de verdeling van de indirecte kosten, de kostenbeheersing, het verkoop- en productieplan en een aantal investeringsvraagstukken.Een tweede belangrijke factor is het financieringsprobleem. Dankzij de handleiding tot een financiële analyse van de onderneming kan de gebruiker de financiële situatie van het bedrijf begrijpen en beoordelen.De meeste onderwerpen worden verduidelijkt door middel van getallenvoorbeelden (breakeven-afzet, direct costing, verschillenanalyse, ratio-analyse.Daarnaast krijgt de lezer enkele goed uitgewerkte voorbeelden en probleemstellingen om de theorie in praktijk te oefenen.

Wil je het boek lezen?BEDRIJFSECONOMIE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ivan De Cnuydt. Lezen BEDRIJFSECONOMIE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN