Het tandheelkundig jaar / 2012

Het tandheelkundig jaar / 2012 - J.K.M. Aps | Tiliboo-afrobeat.com

...dheelkundig jaar 2012 biedt een overzicht van de meest recente ontwikkelingen in de tandheelkunde ... Het Tandheelkundig Jaar 2013 | SpringerLink ... . Een breed scala aan onderwerpen komt aan bod, beschreven door een keur van gezaghebbende Vlaamse en Nederlandse auteurs. Het tandheelkundig jaar 2012 biedt een overzicht van de meest recente ontwikkelingen in de tandheelkunde. Een breed scala aan onderwerpen komt aan bod, beschreven door een keur van gezaghebbende Vlaamse en Nederlandse auteurs. Een greep uit de onderwerpen: - Pre-implantaire chirurgie - Implantaten: een psychosociale bena ... Het Tandheelkundig Jaar 2012 | SpringerLink ... . Een greep uit de onderwerpen: - Pre-implantaire chirurgie - Implantaten: een psychosociale benadering - Mondklachten en gebitsproblemen bij systemische lupus ... Het tandheelkundig jaar 2012 biedt een overzicht van de meest recente ontwikkelingen in de tandheelkunde. Een breed scala aan onderwerpen komt aan bod, beschreven door een keur van gezaghebbende Vlaamse en...

INFORMATIE

AUTEUR
J.K.M. Aps
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het tandheelkundig jaar / 2012.pdf

OMSCHRIJVING

Het tandheelkundig jaar 2012 biedt een overzicht van de meest recente ontwikkelingen in de tandheelkunde. Een breed scala aan onderwerpen komt aan bod, beschreven door een keur van gezaghebbende Vlaamse en Nederlandse auteurs.Een greep uit de onderwerpen:- Pre-implantaire chirurgie- Implantaten: een psychosociale benadering- Mondklachten en gebitsproblemen bij systemische lupus erythematosus (SLE)- Laserbleken- Antostolling en tandheelkundige ingrepen- Autotransplantaties: stand van zaken- Kaasmolaren/molar incisor hypomineralisation:we doen we ermee?

Wil je het boek lezen?Het tandheelkundig jaar / 2012 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.K.M. Aps. Lezen Het tandheelkundig jaar / 2012 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN