Dooreman

Dooreman - Gert Dooreman | Tiliboo-afrobeat.com

...n werkte als afficheontwerper voor onder meer Letterenhuis, Huis van Alijn, Theater Antigone en Boekenbeurs Antwerpen ... Gert Dooreman (vormgever) | Boeken over Boeken ... . Stijl. Dooreman heeft een bepalende stijl zowel op het vlak van kleur als van typografie. Vaak werkt hij met een sober kleurenpalet, zwart en wit worden sporadisch aangevuld met dieprode accenten. médecin généraliste Bruxelles. Redirection vers : http://dooreman.byethost12.com/index.htm Dooreman is een begrip in de wereld van vormgeving en typografie, een kwaliteitslabel. Zijn boekcovers voor Tom ... Dr Dooreman ... .htm Dooreman is een begrip in de wereld van vormgeving en typografie, een kwaliteitslabel. Zijn boekcovers voor Tom Lanoye, zijn posters voor het Toneelhuis, Theater Antigone en het NTGent, zijn banier aan de Antwerpse Boerentoren: ze hebben zich ongemerkt in het collectieve geheugen genesteld. Zijn prenten voor Playboy en De Standaard Magazine kunnen moeiteloos tippen aan Om...

INFORMATIE

AUTEUR
Gert Dooreman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Dooreman.pdf

OMSCHRIJVING

Geactualiseerde heruitgave van de bejubelde monografie van de grootmeester dooreman is een begrip in de wereld van vormgeving en typografie, een kwaliteitslabel. Zijn boekcovers voor Tom Lanoye, zijn posters voor het Toneelhuis, Theater Antigone en het NTGent, zijn banier aan de Antwerpse Boerentoren: ze hebben zich ongemerkt in het collectieve geheugen genesteld. Zijn prenten voor Playboy en De Standaard Magazine kunnen moeiteloos tippen aan het beste wat binnen-en buitenlandse vakgenoten bij elkaar hebben getekend. Dit boek is een geactualiseerde, gelimiteerde en gesigneerde editie van de monografie die in 2009 van De Grote Letterzetter uitkwam. Met meer dan 100 pagina's aan extra reproducties van covers, binnenwerk, affiches en tekeningen, en bijdragen van onder meer Tom Lanoye, Michiel Hendryckx, Gerda Dendooven en Wim Opbrouck. Dooreman ontving de Henry van de Velde Award voor Loopbaan 2014.

Wil je het boek lezen?Dooreman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gert Dooreman. Lezen Dooreman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN