Onderneming en recht 100 - Vertrouwen in het burgerlijke recht

Onderneming en recht 100 - Vertrouwen in het burgerlijke recht - none | Tiliboo-afrobeat.com

...ming en recht 100 - Vertrouwen in het burgerlijke recht (Hardcover) ... Bureau ISBN - Vertrouwen in het financiële recht en het ... ... . Onderneming en recht 100 - Vertrouwen in het burgerlijke recht 1e druk is... Onderneming en recht 100 - Vertrouwen in het burgerlijke recht. 'Vertrouwen in het burgerlijke recht' is een van de drie boeken die prof. mr. S.C.J.J.... #Vertrouwen in het burgerlijke recht# is een van de drie boeken die prof. mr. S.C.J.J. Kortmann bij zijn afscheid als hoogleraar burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit heeft ontvangen. De andere twee delen zijn: #Vertrouwen in het ondernemingsrecht e ... bol.com | Onderneming en recht 100 - Vertrouwen in het ... ... . De andere twee delen zijn: #Vertrouwen in het ondernemingsrecht en het financiële recht# (Serie vanwege het Van der Heijden Instituut, deel 150) en #Trust and good faith across borders# (Series Law of ... Rijksuniversiteit Groningen founded in 1614 - top 100 university. Sluiten. Menu en zoeken; Cont...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Onderneming en recht 100 - Vertrouwen in het burgerlijke recht.pdf

OMSCHRIJVING

Onderneming en recht 100 - Vertrouwen in het burgerlijke recht 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013145069 #Vertrouwen in het burgerlijke recht# is een van de drie boeken die prof. mr. S.C.J.J. Kortmann bij zijn afscheid als hoogleraar burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit heeft ontvangen. De andere twee delen zijn: #Vertrouwen in het ondernemingsrecht en het financiële recht# (Serie vanwege het Van der Heijden Instituut, deel 150) en #Trust and good faith across borders# (Series Law of Business and Finance, volume 15). De drie boeken tezamen vormen het Liber amicorum voor prof. mr. S.C.J.J. Kortmann. 'Vertrouwen' is een kernthema in dit boek. Onderwerpen die zoal aan bod komen zijn opkomst en grenzen van stapled claims, vertrouwen in de faillissementscurator en bescherming van vertrouwen in het familie (vermogens)recht.

Wil je het boek lezen?Onderneming en recht 100 - Vertrouwen in het burgerlijke recht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Onderneming en recht 100 - Vertrouwen in het burgerlijke recht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN