De waarheid over kanker

De waarheid over kanker - Ty M. Bollinger | Tiliboo-afrobeat.com

... de Wereldgezondheidsorganisatie krijgen een op de drie vrouwen en een op de twee mannen in hun leven te maken met een kankerdiagnose ... Wat moet je doen bij kanker? Welke behandeling kiezen? ... . De waarheid over kanker duikt in de geschiedenis van de geneeskunde en in de meest geavanceerde research die de effectiviteit aantoont van tientallen onconventionele kankerbehandelingen die patiënten van over de hele wereld ondersteunen. De waarheid over kanker. Openbaar blog. dinsdag 13 oktober 2015 - 1575 x gelezen . Op dinsdag 13 oktober 21.00 uur 'Eastern US Time' begint de videoserie 'The Truth about ... Oncologieverpleegkundige neemt na 17 jaar ontslag om de ... ... . dinsdag 13 oktober 2015 - 1575 x gelezen . Op dinsdag 13 oktober 21.00 uur 'Eastern US Time' begint de videoserie 'The Truth about Cancer: A global Quest', gemaakt door Ty Bollinger. Hij heeft hiervoor gesproken met meer dan 100 artsen, ... Oncologieverpleegkundige neemt na 17 jaar ontslag om de waarheid over kanker te verkondigen in Gezondheid 13 juli 2015 15:00 33 Reacties 143,265 Bekeken Valerie Warwick werkte 17 jaar lang als oncologieverpleegkundige, maar besloot pas geleden haar goed betaalde baan op t...

INFORMATIE

AUTEUR
Ty M. Bollinger
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
De waarheid over kanker.pdf

OMSCHRIJVING

Kanker beïnvloedt meer levens dan je misschien zou denken. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie krijgen een op de drie vrouwen en een op de twee mannen in hun leven te maken met een kankerdiagnose. De waarheid over kanker duikt in de geschiedenis van de geneeskunde en in de meest geavanceerde research die de effectiviteit aantoont van tientallen onconventionele kankerbehandelingen die patiënten van over de hele wereld ondersteunen. Je krijgt informatie over kanker-politiek; over feiten en mythen betreffende zijn oorzaken en over het scala aan beschikbare methoden voor diagnose en behandeling.Zoals Ty duidelijk maakt, zijn er veel methoden om kanker te behandelen en te voorkomen die chemotherapie, bestraling en chirurgisch ingrijpen verre overstijgen; we weten er alleen niets van. Als je je op dit moment geconfronteerd ziet met een kankerdiagnose kan dit boek jou en je arts of therapeut helpen om keuzen te maken met betrekking tot je volgende stappen. Als je reeds conventionele behandeling ondergaat, helpt het je misschien je gezondheid te ondersteunen tijdens de chemokuren of bestralingen. En als je kanker gewoon in een ander licht wilt zien, zal het je de ogen openen.Over de auteurTy Bollinger, is van origine een registeraccountant, maar nu een gezondheidszorg-onderzoeker en voorvechter van gezondheid en vrijheid, een voormalig wedstrijdbodybuilder, radiopresentator, producent van documentaires en bestsellerauteur. Na het verliezen van meerdere familieleden aan kanker (met inbegrip van zijn beide ouders) weigerde Ty het idee te aanvaarden dat chirurgie, chemotherapie en bestraling de meest effectieve behandelingen zouden zijn die kankerpatiënten ter beschikking staan. Hij begon een zoektocht om zo veel mogelijk te weten te komen over alternatieve kankerbehandelingen en de medische industrie. Wat hij ontdekte was schokkend. Hij heeft er zijn levensmissie van gemaakt om de opmerkelijkste conclusie te delen die hij uit zijn zoektocht heeft getrokken: de overgrote meerderheid van alle ziekten, inclusief kanker, kan gemakkelijk worden voorkomen en zelfs worden genezen zonder medicijnen of chirurgie.Ty is getrouwd met Charlene en vader van hun vier kinderen.

Wil je het boek lezen?De waarheid over kanker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ty M. Bollinger. Lezen De waarheid over kanker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN