Begeleiding van vrouwen met een miskraam

Begeleiding van vrouwen met een miskraam - Miriam van Kreij | Tiliboo-afrobeat.com

...iding van vrouwen met een miskraam (Paperback) ... Vrouwen met een miskraam goed begeleiden (ID nummer: 363872) ... . Als een vrouw haar prille zwangerschap verliest, weet ze vaak niet hoe ze die ervaring goed kan... Of misschien een abortus? Ook dan ben je van harte welkom, alleen of met je partner. Kijk hier wat je kunt doen. Lees ook de boeken: Het boek "Begeleiding van vrouwen met een miskraam" is een boek vol waardevolle tips, voor verloskundigen, echoscopisten én ouders. Je leest interviews met ervaringsverhalen en ... Goede begeleiding na een miskraam? · Beebs and Moms ... . Je leest interviews met ervaringsverhalen en kunt stappenplannen en ... Het unieke boek 'Begeleiding van vrouwen met een miskraam' met vele handige tips en checklisten. Plus het nieuwe (ver)werkboek voor ouders 'Als je je kindje verliest in de zwangerschap'. Bonus: een individueel kick-offgesprek met Miriam, zodat je een vliegende start maakt met de opleiding. Nascholing voor verloskundigen "Vrouwen met een miskraam goed begeleiden". Doe mee op 23 juni in Bilthoven of op 14 juli via zo...

INFORMATIE

AUTEUR
Miriam van Kreij
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Begeleiding van vrouwen met een miskraam.pdf

OMSCHRIJVING

Als een vrouw haar prille zwangerschap verliest, weet ze vaak niet hoe ze die ervaring goed kan verwerken. Dan heeft de verloskundige of echoscopist een belangrijke rol. Maar hoe begeleid je als hulpverlener de vrouwen met een miskraam of abortus ook goed op psychologisch emotioneel gebied?Dit waardevolle boek kan je daarbij helpen, het staat vol met praktische tips, praktijkvoorbeelden, ervaringsverhalen, stappenplannen en checklists.

Wil je het boek lezen?Begeleiding van vrouwen met een miskraam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Miriam van Kreij. Lezen Begeleiding van vrouwen met een miskraam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN