Taalontwikkelingsstoornissen in de klas

Taalontwikkelingsstoornissen in de klas - Bernadette Sanders | Tiliboo-afrobeat.com

...ikkelingsstoornissen in de klas 1e druk is een boek van Bernadette Sanders uitgegeven bij Lannoo Campus ... Taalontwikkelingsstoornissen in de klas - Bernadette ... ... . ISBN 9789401444347 ?Een taalontwikkelingsstoornis (TOS) is een van de meest voorkomende stoornissen bij kinderen. Een taalontwikkelingsstoornis (TOS) is één van de meest voorkomende stoornissen bij kinderen, gemiddeld hebben in elke klas van dertig kinderen twee kinderen een TOS. Dat betekent dat iedere leraar ermee te maken krijgt. In dit praktische boek staat helder uitgelegd wat een taalontwikkelingsstoornis is, hoe je het kunt h ... interview: Taalontwikkelingsstoornissen in de klas - Juf Maike ... . In dit praktische boek staat helder uitgelegd wat een taalontwikkelingsstoornis is, hoe je het kunt herkennen en wat je als leraar TOS Taalontwikkelingsstoornissen. Veel van onderstaande tekst is ontleend aan het boek Taalontwikkelingsstoornissen in de klas (2017) van Bernadette Sanders.Scroll omlaag om het boek te bestellen. Een stoornis die nog niet heel bekend is: TOS. Deze verhalen zijn de moeite waard om te lezen en geven veel inzicht in hoe deze jongeren denken en zich ontwikkel...

INFORMATIE

AUTEUR
Bernadette Sanders
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Taalontwikkelingsstoornissen in de klas.pdf

OMSCHRIJVING

Taalontwikkelingsstoornissen in de klas 1e druk is een boek van Bernadette Sanders uitgegeven bij Lannoo Campus. ISBN 9789401444347 ?Een taalontwikkelingsstoornis (TOS) is een van de meest voorkomende stoornissen bij kinderen. Dat betekent dat iedere leraar ermee te maken krijgt en dat gemiddeld in elke klas van dertig kinderen twee kinderen een TOS hebben. Het komt hiermee vaker voor dan ADHD en veel vaker dan autisme.In dit praktische boek staat helder uitgelegd wat een taalontwikkelingsstoornis is, hoe je het kunt herkennen en wat je als leraar kunt doen om een kind met een TOS te ondersteunen. In het boek staan volop praktische tips die direct in de klas kunnen worden toegepast. De vele voorbeelden uit de praktijk laten zien wat je als leraar in de klas precies kunt doen.Onmisbare informatie voor iedere leraar in het basis- en voortgezet onderwijs.

Wil je het boek lezen?Taalontwikkelingsstoornissen in de klas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bernadette Sanders. Lezen Taalontwikkelingsstoornissen in de klas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN