Nieuw-Zeeland: Kiward Station 2 - Het lied van de wolken

Nieuw-Zeeland: Kiward Station 2 - Het lied van de wolken - Sarah Lark | Tiliboo-afrobeat.com

...eeland: Kiward Station 2 - Het lied van de wolken (Hardcover) ... Bureau ISBN - Nieuw-Zeeland: Kiward Station ... . In dit tweede, los te lezen, boek van de Kiward Station-serie reis je terug naar... Nieuw-Zeeland: Kiward Station 1 - Het land van belofte (Hardcover). In dit eerste, los te lezen, boek van de Kiward Station-serie reis je terug naar... Geschreven bij Nieuw-Zeeland: Kiward Station 2 - Het lied van de wolken. Na met veel genoegen deel een van de trilogie van Sarah Lark gelezen te hebben, ben ik vol verwachting aan deel twee, "het lied van de wolken", begonnen. Ook in dit deel kon ik mij onderdompelen in Nieuw Zeeland r ... Bureau ISBN - Het lied van de wolken (3 banden) ... . Ook in dit deel kon ik mij onderdompelen in Nieuw Zeeland rond 1900. Nieuw-Zeeland, 1907. De jonge Gloria groeit op tussen de weidse vergezichten van Kiward Station. Door haar overgr...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Lark
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Nieuw-Zeeland: Kiward Station 2 - Het lied van de wolken.pdf

OMSCHRIJVING

In dit tweede, los te lezen, boek van de Kiward Station-serie reis je terug naar Nieuw-Zeeland aan het eind van de 19e eeuw, waar de band tussen Helen en Gwyn en hun families onder druk komt te staan.Het vervolg op de internationale bestseller Het land van belofteNieuw-Zeeland, 1893. Gwyneira en Helen zijn nog altijd vriendinnen, maar helaas geldt dat niet voor hun kleindochters Kura en Elaine. Kura is niet geïnteresseerd in het familiebedrijf dat Gwyn runt, maar des te meer in de knappe William die Helens kleindochter Elaine het hof maakt. Als William zijn verloving met Elaine verbreekt en met Kura trouwt, zet dat gebeurtenissen in gang waardoor de twee families lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Zal de jarenlange vriendschap tussen de families dit overleven?

Wil je het boek lezen?Nieuw-Zeeland: Kiward Station 2 - Het lied van de wolken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Lark. Lezen Nieuw-Zeeland: Kiward Station 2 - Het lied van de wolken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN