Leer als een speer

Leer als een speer - Jan-Willem van den Brandhof | Tiliboo-afrobeat.com

... een speer Leven is leren. Alles wat je kunt, heb je moeten leren ... Leer als een Speer (12 t/m 17 jaar) - 1 dag | BrainStudio ... . Er zijn technieken waarmee je beter leert leren en die het ook leuker en sneller maken. Dit boek geeft een overzicht van deze technieken. Het is geschreven voor jonge mensen, en voor ieder ander die zijn hersens beter wil gebruiken. Leer als een speer 9789080851917. Koop dit boek tweedehands via booknext.nl, een marktplaats met meer dan 200.000Boeken. Boek niet goed, stuur het gratis terug. Leer als een ... Leer als een speer door Jan-Willem van den Brandhof ... ... .000Boeken. Boek niet goed, stuur het gratis terug. Leer als een speer Leven is leren. Alles wat je kunt, heb je moeten leren. Er zijn technieken waarmee je beter leert leren en die het ook leuker en sneller maken. Dit boek geeft een overzicht van deze technieken. Het is g...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan-Willem van den Brandhof
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Leer als een speer.pdf

OMSCHRIJVING

Wie slim is leest dit boek..............wie niet slim is moet het zéker lezen.Leer als een speerLeven is leren. Alles wat je kunt, heb je moeten leren. Er zijn technieken waarmee je beter leert leren en die het ook leuker en sneller maken. Dit boek geeft een overzicht van deze technieken. Het is geschreven voor jonge mensen, en voor ieder ander die zijn hersens beter wil gebruiken. De technieken zijn simpel en voor iedereen toepasbaar. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je ze dagelijks in de praktijk gebruikt. Je leert:Hoe je je hersencapaciteit beter kunt benuttenHoe je sneller, beter en leuker kunt lerenHoe je je beter kunt concentrerenHoe je je omgeving breinvriendelijk kunt maken Kortom: wat je kunt doen om je resultaten te verbeteren en toch meer tijd voor jezelf over te houden.

Wil je het boek lezen?Leer als een speer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan-Willem van den Brandhof. Lezen Leer als een speer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN