Kimchi

Kimchi - Ae Jin Huys | Tiliboo-afrobeat.com

...denis. Kimchi bestaat reeds sinds de oudheid ... Kimchi | Populaire Allerhande recepten | Albert Heijn ... . Er zijn aanwijzingen dat het vervaardigen van kimchi 2600 tot 3000 jaar oud kan zijn. De eerste geschreven tekst over kimchi stamt uit het Chinese Boek der Liederen, Sikyeong (시경 詩經). In dit boek wordt kimchi ji genoemd, de term waarmee kimchi werd aangeduid voordat het bekend werd als "Chimchae". Hét recept voor homemade Koreaanse kimchi. Een Koreaanse maaltijd is niet compleet zonder kimchi, het nationale gerecht dat bestaat uit gefermenteerde groenten met een friszure smaak en flink wat vuur door de toegevoegde rode pepervlokken.Sesu van de blog SESU chops deelt met ons h ... Alles over kimchi: het bekendste Koreaanse bijgerecht ... ... .Sesu van de blog SESU chops deelt met ons hét recept voor homemade kimchi. Hieronder vind je een recept van baechu kimchi. Voeg de suiker, paprikapoeder en chilipoeder toe en meng tot een dikke marinade. Meng de marinade door de kool tot alle kool bedekt is. Breng eventueel op smaak met zout. Schep de kimchi in een afsl...

INFORMATIE

AUTEUR
Ae Jin Huys
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kimchi.pdf

OMSCHRIJVING

Kimchi is een traditioneel gerecht uit de populaire Koreaanse keuken. Het woord kimchi verwijst naar de eeuwenoude bereidingswijze om groenten te fermenteren. Er is een overvloed aan variëteiten van kimchi. De regio, het klimaat en het seizoen dragen allemaal bij aan de variëteit. En elke familie heeft zijn eigen recept. Kimchi bevat heel veel vitaminen, vezels en probiotica die zorgen voor een gezondere darmflora en een betere spijsvertering. De opvallende gezondheid en ouderdom van de Koreaanse bevolking worden aan de gunstige effecten van kimchi toegeschreven.Ae Jin Huys vertelt in dit boek over de basics van kimchi en de Koreaanse keuken.

Wil je het boek lezen?Kimchi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ae Jin Huys. Lezen Kimchi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN