Door de bomen het bos zien

Door de bomen het bos zien - Jan Bommerez | Tiliboo-afrobeat.com

...jkte uitdrukking is door de bomen het bos niet (meer) zien ... Door de bomen het bos niet meer zien. | New Season Coaching ... .De betekenis is 'door te veel op details (de bomen) te letten, het geheel (het bos) uit het oog verliezen'. Op het internet is zoveel informatie te vinden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. De omgekeerde volgorde, door het bos de bomen niet meer zien, is enkel correct als je ook het tegenovergestelde bedoelt, namelijk 'door te veel naar het geheel te kijken, de details uit het oog verliezen'. De uitdrukking door de bomen het bos niet meer zien hebb ... PDF Door de bomen het bos zien - staatsbosbeheer.nl ... . De uitdrukking door de bomen het bos niet meer zien hebben we te danken aan de Duitse dichter Wieland (1733 - 1813). Door de bomen het bos zien kijkt breder dan alleen maar naar organisaties. Ook in het dagelijkse leven staan we altijd in relaties (gezin, buurt) en dat zijn ook ecosystemen. Het boek verschaft vele verrassend nieuwe inzichten en geeft ook concrete wegen aan om te bewandelen en o...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Bommerez
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Door de bomen het bos zien.pdf

OMSCHRIJVING

Door de bomen het bos zien is een boek van Jan Bommerez uitgegeven bij Uitgeverij Multilibris. ISBN 9789460001963 In Kun je een rups leren vliegen? ging Jan Bommerez al in op het fundamentele verschil tussen verandermanagement en transformationeel leiderschap.In Door de bomen het bos zien gaat hij nog een stap verder. Transformatie kun je niet leiden. Het is een zelforganiserend proces. Leiders kunnen alleen maar een ecosysteem bewerkstelligen, waarin transformatie spontaan plaatsvindt. Ze dienen daarom de natuur te bestuderen en de principes die erin werkzaam zijn.Moderne, succesvolle organisaties zoals Shell en Toyota zijn daarmee bezig. Leiders zoals Herman Wijffels zijn erdoor geïnspireerd. Door de bomen het bos zien kijkt breder dan alleen maar naar organisaties. Ook in het dagelijkse leven staan we altijd in relaties (gezin, buurt) en dat zijn ook ecosystemen.Het boek verschaft vele verrassend nieuwe inzichten en geeft ook concrete wegen aan om te bewandelen en om 'te kijken, te zien en inzicht te krijgen in wat hij of zij eerder nog niet zag'.Jan Bommerez (België, 1951) woont in Californië. Hij werkt hoofdzakelijk met management- en directieteams. Hij spreekt regelmatig in Europa op congressen en voor diverse organisaties, zowel in de profit- als in de non-profitsector.Hij is auteur van de bestsellers FLOW en de kunst van het zakendoen, Minder Moeten Meer FLOW en Kun je een rups leren vliegen?Jan Bommerez houdt zich tegenwoordig vooral bezig met 'Leren Loslaten'.

Wil je het boek lezen?Door de bomen het bos zien in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Bommerez. Lezen Door de bomen het bos zien Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN