De vogelserie - De kauw

De vogelserie - De kauw - Achilles Cools | Tiliboo-afrobeat.com

...w (Coloeus monedula, synoniem: Corvus monedula) ... Kauwen zijn sociale en slimme vogels - Tallsay.com ... ... De vogel is 34 tot 39 cm lang, duidelijk kleiner dan de andere geheel zwarte kraaiachtigen zoals zwarte kraai en roek. Kenmerkend zijn de grijze kleur van de zijhals en het achterhoofd en de lichtgroen-grijze oogring. De kauw, een van de meest voorkomende vogels, is niet erg populair. Ten onrechte. De kunstenaar Achilles Cools leeft bij een kolonie kauwen en leert ze begrijpen. Hij ontdekt dat het intelligente vogels zijn m ... Kauw, Corvus monedula | Dier en Natuur: Vogels ... . Hij ontdekt dat het intelligente vogels zijn met een hoog ontwikkelde taal en zelfs dialecten. Malika, 25-05-2020 11:16 #9 Vogels maken het leven een stuk mooier zeker in deze tijd. Kauwtjes hebben mijn hart gestolen en het verbaast me hoe snel ze leren en zelfs hun vertrouwen kunt krijgen met wat geduld en nootjes en druifjes daar zijn ze allemaal gek op. Vorig jaar zomer een jonge kauw redelijk tam geworden, zat vaak op de keukendeur, at uit mijn hand en kwam zelfs op mij...

INFORMATIE

AUTEUR
Achilles Cools
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De vogelserie - De kauw.pdf

OMSCHRIJVING

De kauw, een van de meest voorkomende vogels, is niet erg populair. Ten onrechte.De kunstenaar Achilles Cools leeft bij een kolonie kauwen en leert ze begrijpen. Hij ontdekt dat het intelligente vogels zijn met een hoog ontwikkelde taal en zelfs dialecten. Hij stelde vast dat de kauwen, die vrij rond zijn huis vliegen, verschillende en vaak opvallende persoonlijkheden hebben. Kauwen kennen liefde en haat, strikte monogamie maar ook overspel, homoseksualiteit, hiërarchie en carrièreplanning, leugen, bedrog, diefstal, maar ok altruïsme en onderling hulpbetoon, spel, droom, apathie en frustratie. De beschrijving van het kauwengedrag houdt de mens een spiegel voor.

Wil je het boek lezen?De vogelserie - De kauw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Achilles Cools. Lezen De vogelserie - De kauw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN