Bonhoeffer

Bonhoeffer - Eric Metaxas | Tiliboo-afrobeat.com

...gever van onze school, Dietrich Bonhoeffer, heeft in zijn werken veel geschreven over vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen ... Geessinkweg | Mavo | Mavo gt | Bonhoeffer College ... ... . Deze drie woorden zijn voor ons erg belangrijk. Hieronder staat een vrije interpretatie; een vertaling naar wat dit betekent voor ons onderwijs lees je bij onze missie en visie. Dietrich Bonhoeffer schreef de volgende werken: Beter dan het leven; Dit is een bundel met preken van Bonhoeffer die dateren uit 1931-1933. Die tijd stond in het teken van de wereldwijde crisis en de preken hebben als thema's werkloosheid, verzoeking, verantwoordelijk ... Eigentijds - Eigenwijs | Bonhoeffercollege Castricum ... . Die tijd stond in het teken van de wereldwijde crisis en de preken hebben als thema's werkloosheid, verzoeking, verantwoordelijkheid en oorlogsdreiging. Ook waarschuwt hij voor het opkomend nationaalsocialisme.De kern van zijn boodschap is dat Gods ... Op het Bonhoeffer College werken we er samen aan om jou een geweldige school...

INFORMATIE

AUTEUR
Eric Metaxas
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Bonhoeffer.pdf

OMSCHRIJVING

In de zomer van 1939 reist Dietrich Bonhoeffer terug van het veilige Amerika naar het dreigende Europa. Een beslissing waarvan hij weet dat die hem het leven kan kosten.Eric Metaxas vertelt meeslepend over Bonhoeffers leven als pastor, martelaar, profeet en spion. In combinatie met honderden full colour foto's, waaronder veel nog nooit eerder gepubliceerd materiaal, waant de lezer zich midden in de tijd en het leven van Bonhoeffer.

Wil je het boek lezen?Bonhoeffer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric Metaxas. Lezen Bonhoeffer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN