Autobiografisch schrijven

Autobiografisch schrijven - Willemijn Soer | Tiliboo-afrobeat.com

...rafisch schrijven blijkt een avontuurlijke speurtocht door het geleefde leven, waarin de door jezelf beschreven herinneringen de hints bevatten, die je nodig hebt om je pad te vinden ... Autobiografisch schrijven - Robertine Romeny ... . Als collega van Willemijn Soer, ben ik blij, dat haar expertise, die zij eerder met vakgenoten deelde, nu beschikbaar is voor een groot publiek. Specialisatiemodule: Autobiografisch schrijven Je gaat de diepte in door grondige analyses te maken van autobiografisch werk van auteurs die voor jou belangrijk zijn en je brengt in kaart waar je je bevindt in het schrijfproces en in je ontwikkeling. Je leert daarnaast technieken om herinneringen naar boven te halen en deze te ordenen en stileren. In Stap 6: autobiografisch schrijven krijg je antwoord op deze vragen. Je leert t ... Autobiografisch schrijven, het levensverhaal ... ... . Je leert daarnaast technieken om herinneringen naar boven te halen en deze te ordenen en stileren. In Stap 6: autobiografisch schrijven krijg je antwoord op deze vragen. Je leert technieken om je herinnering aan te wakkeren, vast te leggen en om een zinvolle ordening aan te brengen in je ...

INFORMATIE

AUTEUR
Willemijn Soer
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Autobiografisch schrijven.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is het geheim van schrijven over je leven? Schrijven is magie. Je tekst is wijzer dan jijzelf. Toen Joseph Beuys in het Louvre met een klas voor de Mona Lisa stond, vroeg een van de kinderen: waarom lacht ze? Beuys: omdat zij meer weet dan Leonardo. Het schepsel weet meer dan de schepper. In de tien jaren dat zij met groepen schreef deed Willemijn Soer de ervaring op dat schrijven iets in ons voedt: met de verwondering over de eigen tekst groeit de verwondering over het eigen leven. Dit boek laat zien hoe een autobiografi e tot stand kan komen door de associatie en de inspiratie toe te laten. De auteur wijst wegen en helpt richting kiezen. Teksten van cursisten laten zien hoe het werkt. Voor leiders van schrijfgroepen is Autobiografi sch schrijven een werkboek dat methodisch werken met de biografi e mogelijk maakt en voorbeelden geeft van sessies en cursussen.

Wil je het boek lezen?Autobiografisch schrijven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willemijn Soer. Lezen Autobiografisch schrijven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN