Zo werkt de zorg in Nederland

Zo werkt de zorg in Nederland - Kees Wessels | Tiliboo-afrobeat.com

... het zorgstelsel in Nederland? Wie is wie, wat zijn relevante wetten en hoe lopen de geldstromen? Dit zijn vragen die het Platform Zó werkt de zorg wil beantwoorden ... PDF Zó werkt de zorg in Nederland ... . Het doel: de samenleving voorzien van heldere, overzichtelijke en neutrale feiten over de zorg. De zorg is hiermee de grootste werkgever in Nederland, zo maakt afbeelding 3.1 duidelijk. In de verpleging en verzorging en in de ziekenhuizen werkt in totaal ruim de helft van de mensen die actief zijn in de zorg. De zorg is de . grootste werkgever in Nederland Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Zo werkt de zorg in Nederland Voor zorg- en welzijnsprofessionals (i ... PDF Zó werkt de zorg in Nederland ... . De zorg is de . grootste werkgever in Nederland Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Zo werkt de zorg in Nederland Voor zorg- en welzijnsprofessionals (in spe) is het belangrijk dat ze zicht hebben op het zorgveld waarin ze werken. Dat is niet makkelijk, want de hoeveelheid spelers, wetten en geldstromen maken de Nederlandse ...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees Wessels
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Zo werkt de zorg in Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

Zo werkt de zorg in NederlandVoor zorg- en welzijnsprofessionals (in spe) is het belangrijk dat ze zicht hebben op het zorgveld waarin ze werken. Dat is niet makkelijk, want de hoeveelheid spelers, wetten en geldstromen maken de Nederlandse zorg best complex. Wie bepaalt of een oudere ondersteuning krijgt, wie houdt toezicht op de Jeugdwet, wat houdt concurreren in de zorg in, welke wet regelt de rechten en plichten van patiënten, en hoeveel geld gaat er naar de medisch-specialistische zorg? Zomaar wat vragen waar dit boek antwoord op geeft. De kracht van dit boek is dat het Nederlandse zorgstelsel met heldere visualisaties en korte feitelijke teksten wordt ontleed en geduid. Dat maakt dit boek geschikt voor de 1,2 miljoen actieve zorgprofessionals, studenten en eigenlijk iedereen die bij de zorg betrokken of erin geïnteresseerd is. Enig idee wat je gemiddeld kwijt bent aan begrote zorg in 2018? Of ben je op zoek naar argumenten voor en tegen marktwerking? Je leest het in Zo werkt de zorg in Nederland.

Wil je het boek lezen?Zo werkt de zorg in Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees Wessels. Lezen Zo werkt de zorg in Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN