Wij

Wij - Remco Claassen | Tiliboo-afrobeat.com

....nl vind je alles over je kinderwens en zwanger worden, je zwangerschap en de bevalling tot het opgroeien van je baby, peuter en kleuter ... WIJ ZIJN RODA JC - Prikbord ... . Bij WIJ Fotoservice weten we dat je met kleine kinderen enorm veel foto's maakt. Er gebeurt ook zoveel! Dat eerste lachje van je baby, de eerste stapjes, de eerste verjaardag! Maar ook al die 'gewone' momenten die eigenlijk de mooiste meest waardevolle momenten van je kind zijn, die je voor altijd wilt koesteren. Wij. Nederlandse première: 12-7-2018. Nederland, 2018, 100 min, bollywood, drama, filmhuis. Bekijk bij: Wij trailer en bijzonderheden ... WijLimburg - Nieuws uit ondernemend Limburg ... . Wij. Nederlandse première: 12-7-2018. Nederland, 2018, 100 min, bollywood, drama, filmhuis. Bekijk bij: Wij trailer en bijzonderheden Muziekvideo's- en reclamefilmmaker Rene Eller verfilmt het controversiële roman Wij van Elvis Peeters, waar via vier personages een hedonistische zomer in het Nederlands-Belgische grensstreek gereconstrueerd wordt. Directed by Re...

INFORMATIE

AUTEUR
Remco Claassen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Wij.pdf

OMSCHRIJVING

Al meer dan 15.000 exemplaren verkocht! Je weet wat je wilt, maar... je bent er nog niet! Nu begint het spannende spel om het voor elkaar te krijgen. En ja, dan komt een breed scala van anderen in beeld: bestuurders, bazen, collega's, klanten, (schoon)familie, vrienden, buren, je partner en kinderen. Al deze personen zijn spelers op jouw pad naar geluk en succes in je leven. Met WIJ in handen leer je slimmer met hen omgaan. Je wordt ingewijd in de psychologie van het gunnen. Zo vergroot je de kans om te bereiken wat je wilt, samen met de mensen om je heen. Pas het toe en vergroot zo je kansen op succes!Leiderschapspecialist Remco Claassen geeft je op pragmatische en humoristische wijze inzichten en technieken om werkelijk voor elkaar te krijgen wat je wilt. Samen met anderen.Hij schreef ook de bestseller IK. Quotes:'Remco's stap van IK naar is even simpel als subliem. Dit boek is no-nonsens, los van pretenties en staat boordevol rake tips!' Roos Vonk (Hoogleraar psychologie en coach/trainer)'Succesvolle teams zijn geen toeval. Remco legt de kern bloot achter het WIJ-gevoel.' Marc Lammers (voormalig bondscoach Nederlands dameshockeyteam)'Vol met fantastische eye-openers. Praktisch en met veel humor geschreven.' Eckart Wintzen (Oprichter BSO/Origin en auteur van Eckart's Notes)

Wil je het boek lezen?Wij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Remco Claassen. Lezen Wij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN