Het Scrum Modellenboek

Het Scrum Modellenboek - Rik van der Wardt | Tiliboo-afrobeat.com

...m Modellenboek levert datgene wat de titel uitdraagt ... Het Scrum Modellenboek - 'Aanrader voor managers die Scrum ... ... . Een verzameling modellen die goed toepasbaar zijn in omgevingen waarin Scrum gebruikt wordt. Rik van der Wardt heeft 41 meer en minder bekende modellen verzameld, beschreven en gebundeld in deze uitgave.. De doelgroep van Rik van der Wardt bestaat naast Scrum Masters in principe uit iedereen die met Scrum of een andere Agile ... Het Scrum Modellenboek biedt de complete verzameling van Scrummodellen en tips & trucs die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Het boek is sterk visueel van aard, waardoor je de ... bol.com | Het social media modellenboek | 9789043030786 ... ... . Het boek is sterk visueel van aard, waardoor je de modellen makkelijk onthoudt en het boek makkelijk leest. Onmisbaar voor elk Scrumteam dat zijn ware potentieel wil benutten. Het Scrum Modellenboek biedt de complete verzameling van Scrummodellen en tips & trucs die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Het boek is sterk visueel van aard, waa...

INFORMATIE

AUTEUR
Rik van der Wardt
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Het Scrum Modellenboek.pdf

OMSCHRIJVING

Scrum is aan een opmars bezig! Wat oorspronkelijk als softwareontwikkelmethode is bedacht, wordt tegenwoordig op de meest uiteenlopende projecten toegepast.Scrum is makkelijk te begrijpen en het is daarom een koud kunstje om het raamwerk te leren en in te zien hoe dit voordelen kan opleveren voor organisaties. Hoe het raamwerk optimaal kan worden ingevuld, is echter een ander verhaal. Wanneer je start met het werken met Scrum stuit je op allerlei hobbels waar in veel boeken niet over wordt gerept. Hoe vul je nu een écht goede Sprint Planning in? Hoe houd je vergaderingen effectief en efficiënt? Het Scrum Modellenboek biedt de complete verzameling van Scrummodellen en tips & trucs die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Het boek is sterk visueel van aard, waardoor je de modellen makkelijk onthoudt en het boek makkelijk leest. Onmisbaar voor elk Scrumteam dat zijn ware potentieel wil benutten.

Wil je het boek lezen?Het Scrum Modellenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rik van der Wardt. Lezen Het Scrum Modellenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN