Handboek motorboot varen

Handboek motorboot varen - Duncan Wells | Tiliboo-afrobeat.com

...dboek motorboot varen. Duncan Wells, Uitgeverij Hollandia, vertaling uit het Engels, aangevuld met bijdragen van Jasper Jansen, softback, 160 pagina's rijk geïllustreerd, € 25,99, ISBN 9789064106880 Dit handboek voor motorbootvaarders, vol praktische tips voor aan boord, behandelt een groot aantal, zeer uiteenlopende onderwerpen ... Handboek motorboot varen - Boek Duncan… - voor €25,99 ... . Voor open boten en kajuitjachten. Het varen met een motorboot wordt steeds populairder in Nederland. Maar om goed en veilig te kunnen varen is wel enige basiskennis vereist. 'Handboek motorboot varen' biedt alle kennis die je als motorbootvaarder nodig hebt om alleen of met z'n tweeën te gaan varen. Het boek behandelt stap voor stap alle voorkomende manoeuvres en handelingen en geeft uiterst bruikbare tips en oplossingen om dez ... CWO • Jachtvaren - CWO • CWO ... . Maar om goed en veilig te kunnen varen is wel enige basiskennis vereist. 'Handboek motorboot varen' biedt alle kennis die je als motorbootvaarder nodig hebt om alleen of met z'n tweeën te gaan varen. Het boek behandelt stap voor stap alle voorkomende manoeuvres en handelingen en geeft uiterst bruikbare tips en oplossingen om deze makkelijk, overzichtelijk en zonder stress te laten verlopen. Het Handb...

INFORMATIE

AUTEUR
Duncan Wells
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Handboek motorboot varen.pdf

OMSCHRIJVING

'Handboek motorboot varen' biedt alle kennis die je als motorbootvaarder nodig hebt om alleen of met z'n tweeën te gaan varen. Het boek behandelt stap voor stap alle voorkomende manoeuvres en handelingen en geeft uiterst bruikbare tips en oplossingen om deze makkelijk, overzichtelijk en zonder stress te laten verlopen. Naast een groot aantal verhelderende tekeningen vind je in het boek QR-codes naar handige instructievideo's die laten zien hoe alles er in de praktijk uitziet. Van aan- en afmeren tot ankeren en in de haven manoeuvreren, en alles daartussenin – met de handige tips uit dit zeer uitgebreide naslagwerk blijft het voor iedereen aan boord leuk, veilig en ontspannen. De inhoud van het boek is zo veel mogelijk toegespitst op de Nederlandse lezer. Daarmee is het een ideaal handboek voor elke motorbootvaarder die er graag alleen of met zijn tweeën op uit gaat.

Wil je het boek lezen?Handboek motorboot varen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Duncan Wells. Lezen Handboek motorboot varen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN