De Roosevelts

De Roosevelts - Frans Verhagen | Tiliboo-afrobeat.com

...tique Hotel the Roosevelt Hartje Middelburg Parkeren Binnentuin Gratis annuleren Iedere boeking incl ... De combinatie Oud-Vossemeer-Roosevelt verder versterken ... ... . ontbijt. De Roosevelts hadden hun wortels in Zeeland, vanwaaruit een verre voorvader rond 1645 naar Amerika emigreerde. De familie zou uitgroeien tot een van de bekendste presidentiële families van Amerika. De Republikein Theodore en zijn verre achterneef Franklin, een Democraat, bleken gedreven en intelligente presidenten. De Roosevelts hadden hun wortels in Zeeland, vanwaaruit een verre voorvader rond 1645 naar Amerika ... Franklin Delano Roosevelt - Wikipedia ... . De Roosevelts hadden hun wortels in Zeeland, vanwaaruit een verre voorvader rond 1645 naar Amerika emigreerde. De familie zou uitgroeien tot een van de bekendste presidentiële families van Amerika. De Republikein Theodore en zijn verre achterneef Franklin, een Democraat, bleken gedreven en intelligente presidenten. Franklin Delano Roosevelt, ook bekend onder zijn initialen FDR, (Hyde Park (), 30 januari 1882 - Warm Springs (), 12 april 1945) was een Amerikaans politicus v...

INFORMATIE

AUTEUR
Frans Verhagen
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
De Roosevelts.pdf

OMSCHRIJVING

'De Roosevelts' is een biografie van Theodore, Franklin en Eleanor Roosevelt, waarin Frans Verhagen laat zien hoe deze giganten hun stempel drukten op de twintigste eeuw.Frans Verhagen schrijft over een Amerikaanse familie die geschiedenis maakte: de Roosevelts. De Roosevelts hadden hun wortels in Zeeland, vanwaaruit een verre voorvader rond 1645 naar Amerika emigreerde. De familie zou uitgroeien tot een van de bekendste presidentiële families van Amerika. De Republikein Theodore en zijn verre achterneef Franklin, een Democraat, bleken gedreven en intelligente presidenten. Eleanor, de vrouw van Franklin en het nichtje van Theodore, maakte naam als voorvechtster van mensenrechten en vrouwenemancipatie, onder andere bij de VN. Frans Verhagen vertelt over deze familieleden, die als grote hervormers de basis wisten te leggen voor de huidige samenleving en de internationale rol van de VS.'De Roosevelts' is een nieuw deel in de serie "American Giants', waarin Frans Verhagen eerder "Founding Fathers', "Lincoln' en "De Kennedy's' schreef.

Wil je het boek lezen?De Roosevelts in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frans Verhagen. Lezen De Roosevelts Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN