We lossen het samen wel op

We lossen het samen wel op - J. Hay | Tiliboo-afrobeat.com

...n het samen wel op 5e druk is een boek van J ... We lossen het samen op - Enver pleegzorg ... ... We lossen het samen wel op - Uitgeverij SWP ... n het samen wel op 5e druk is een boek van J. Hay uitgegeven bij Uitgeverij S.W.P. B.V.. ISBN 9789066656086 Vraag je je af hoe je beter kunt samenwerken? Ben je nieuwsgierig naar de spelletjes die mensen op het werk spelen? Zit je te wachten op een nieuwe benadering en nieuwe vaardigheden? In We lossen het samen wel op, transactionele analyse op de werkvloer · lees je waarom onze contacten op het werk soms zo moeilijk verlopen · wordt duidelijk wat je kunt doen om je bewustzijn, flexibiliteit en zelfvertrouwen te vergroten In 'We lossen het samen wel op' - leest u waarom onze contacten op het werk soms zo moeilijk verlopen - wordt duidelijk wat u kunt doen om uw bewustzijn, flexibiliteit en zelfvertrouwen te vergroten - krijgt u talrijke praktische suggesties over hoe u uw contacten kunt verbeteren - leert u hoe u teamgeest ...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Hay
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
We lossen het samen wel op.pdf

OMSCHRIJVING

We lossen het samen wel op 5e druk is een boek van J. Hay uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789066656086 Vraag je je af hoe je beter kunt samenwerken?Ben je nieuwsgierig naar de spelletjes die mensen op het werk spelen?Zit je te wachten op een nieuwe benadering en nieuwe vaardigheden?In We lossen het samen wel op, transactionele analyse op de werkvloer · lees je waarom onze contacten op het werk soms zo moeilijk verlopen· wordt duidelijk wat je kunt doen om je bewustzijn, flexibiliteit en zelfvertrouwen te vergroten· krijg je talrijke praktische suggesties over hoe je jouw contacten kunt verbeteren· leer je hoe je teamgeest kan creëren· staat beschreven hoe je kunt omgaan met stress en veranderingen op het werk · kom je meer te weten over spelletjes die mensen met elkaar spelen· maak je kennis met vaardigheden om beter met anderen te communicerenAan de hand van psychologische theorieën laat Julie Hay in begrijpelijke taal zien wat er op de werkvloer gebeurt. In heldere voorbeelden lees je hoe je keuzes kunt maken in jouw reacties op verschillende situaties. Door middel van bewustzijnsoefeningen leer je hoe je je oude gedragingen kunt veranderen in nieuwe gedragingen in kunt zetten. De auteur laat zien hoe je de concepten uit het boek kunt gebruiken om de dynamiek tussen mensen te begrijpen en hoe je betere keuzes kunt maken als het gaat om jouw reacties. Door je zelf en voor jou kenmerkende reactiepatronen te leren kennen, kun je niet effectieve patronen vervangen door nieuwe manieren van denken, voelen en doen. Julie Hay is, door haar 40 jarige ervaring in het werken met 'gewone' medewerkers, directeuren, managers, vakbondsmensen, trainers, coaches en consultants, in staat haar verhaal te onderbouwen en te illustreren met voorbeelden uit zowel de publieke als de private sector. Zij is een internationaal erkende expert die al meer dan 25 jaar overal in de wereld werkt met TA. Door haar vermogen om complexe zaken inzichtelijk te maken, kan dit boek een bijdrage leveren aan betere verhoudingen op de werkvloer.

Wil je het boek lezen?We lossen het samen wel op in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Hay. Lezen We lossen het samen wel op Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN