Leidraad voor sloep- en motorjachtvaarders. De complete motorbootopleiding

Leidraad voor sloep- en motorjachtvaarders. De complete motorbootopleiding - Het Goede Boek | Tiliboo-afrobeat.com

...ek behandelt de onderwerpen die horen bij het manoeuvreren en navigeren met een sloep of motorjacht in Nederland en België op rivieren, kanalen, plassen en meren en open water, zoals IJsselmeer, Waddenzee en Zuid-Hollandse en Zeeuwse stromen ... Leidraad voor sloep- en motorjachtvaarders: Amazon.co.uk ... ... . De 'Leidraad voor sloep- en motorjachtvaarders' is een complete handleiding voor de beginnende ... 'Leidraad voor sloep- en motorjachtvaarders' behandelt de onderwerpen die horen bij het manoeuvreren en navigeren met een sloep of motorjacht in Nederland en Belgie op rivieren, kanalen, plassen en meren en open water, zoals IJsselmeer, Waddenzee en Zuidhollandse en Zeeuwse stromen. Ook de (elektronische) navigatie op open water en weerkunde worden uitgebreid behandeld. Bovendien mag de lezer veel praktische tips verwachten. De LEIDRAAD VOOR SLOEP- EN MOTORJACHTVAARDERS is een c ... bol.com | Leidraad voor sloep- en motorjachtvaarders. De ... ... . Ook de (elektronische) navigatie op open water en weerkunde worden uitgebreid behandeld. Bovendien mag de lezer veel praktische tips verwachten. De LEIDRAAD VOOR SLOEP- EN MOTORJACHTVAARDERS is een c...

INFORMATIE

AUTEUR
Het Goede Boek
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Leidraad voor sloep- en motorjachtvaarders. De complete motorbootopleiding.pdf

OMSCHRIJVING

Aanbevolen cursusboek Motorbootvaren.Dit boek behandelt de onderwerpen die horen bij het manoeuvreren en navigeren met een sloep of motorjacht in Nederland en België op rivieren, kanalen, plassen en meren en open water, zoals IJsselmeer, Waddenzee en Zuid-Hollandse en Zeeuwse stromen. De 'Leidraad voor sloep- en motorjachtvaarders' is een complete handleiding voor de beginnende motorbootvaarder, maar ook voor de gevorderde schipper op grote schepen.

Wil je het boek lezen?Leidraad voor sloep- en motorjachtvaarders. De complete motorbootopleiding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Het Goede Boek. Lezen Leidraad voor sloep- en motorjachtvaarders. De complete motorbootopleiding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN