Kook ook

Kook ook - I. van Blommestein | Tiliboo-afrobeat.com

...len we eten? Kook-ook heeft het antwoord! Wekelijks een tas gevuld met gezonde en eerlijke streekproducten voor complete maaltijden inclusief recepten bij u thuisbezorgd ... bol.com | Kook ook, I. van Blommestein | 9789066119864 ... ... . Met biologische ingredienten van regionale leveranciers rond Zwollen en Deventer. Binnen een half uurtje heeft u een heerlijk gerecht op tafel staan. "Kook ook" is een boek met een mooie combinatie tussen recepten en basiskennis over koken. Er wordt van alles verteld over producten, die overzichtelijk gerangschikt zijn in productcategorieën. Ook kooktechnieken komen aan de orde. Daarmee is het boek een m ... Studystore | Kook ook, J. van Blommestein | 9789066119864 ... . Er wordt van alles verteld over producten, die overzichtelijk gerangschikt zijn in productcategorieën. Ook kooktechnieken komen aan de orde. Daarmee is het boek een mooie bron van kennis voor degenen die aan het begin van 'kookcarrière' staan. Kook ook is een kook boek met veel recepten! voor iedereen die ni...

INFORMATIE

AUTEUR
I. van Blommestein
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kook ook.pdf

OMSCHRIJVING

Kook ookHét basiskookboek! meer dan 1400 recepten Al meer dan 150.000 ex. verkocht* Bijna 500 pagina's* Beste basiskookboek volgens de Consumentenbond!Het boek bevat een schat aan onmisbare informatie voor iedere beginnende of ervaren thuiskok: actuele productinformatie, culinaire basistechnieken en maar liefst 1400 smakelijke recepten en variatiemogelijkheden. De ruime hoeveelheid illustraties (o.a. stap-voor-stap foto's bij ingewikkelde kooktechnieken) maakt Kook ook tot de indeale keukenhulp. De horecavakschool gebruikt het als leerboek tijdens hun lessen.Deze geheel herziene editie is wat je ziet: Hét basiskookboek van Nederland, boordevol met de nieuwste informatie over ingrediënten, wereldkeukens, kooktechnieken, apparatuur, keukengerei en natuurlijk heel veel lekkere (basis)recepten, classics & trends.

Wil je het boek lezen?Kook ook in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I. van Blommestein. Lezen Kook ook Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN