Kaaskenner word je zo

Kaaskenner word je zo - Tristan Sicard | Tiliboo-afrobeat.com

...enner word je zo worden 420 verschillende kazen behandeld, ieder voorzien van nauwkeurige productinformatie en weergegeven door moderne illustraties ... Kaaskenner word je zo van Tristan Sicard | 9789461432001 ... ... . Stel de ideale kaasplank samen en ontdek de perfecte wijn-kaascombinatie. Out, Esther - Sicard, Tristan - Kazen van over de hele wereld [Recensie] Altijd al meer willen weten over kaas? In Kaaskenner word je zo van Tristan Sicard vind je antwoorden op al je vragen. Het boek begint met een beknopte geschiedenis van de kaas. Wist je bijvoorbeeld dat er aanwijzingen zijn dat er 5000 jaar voor Christus al kaas ge ... Kaaskenner word je zo - Kookwinkel Oldenhof ... . Het boek begint met een beknopte geschiedenis van de kaas. Wist je bijvoorbeeld dat er aanwijzingen zijn dat er 5000 jaar voor Christus al kaas gegeten werd? Met 'Kaaskenner word je zo' haal je een praktisch en modern vormgegeven handboek in huis en leer je behalve de geschiedenis van kaas ook het productieproces en de producerende landen kennen. Welke kaas je ook maakt, het gaat eigenlij...

INFORMATIE

AUTEUR
Tristan Sicard
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Kaaskenner word je zo.pdf

OMSCHRIJVING

Welke kaas je ook maakt, het gaat eigenlijk overal ter wereld op dezelfde manier. Het begint met melk - van koe, geit of schaap - die wordt verzuurd en vervolgens gestremd. Na het koken, uitlekken, zouten, persen en eventueel toevoegen van schimmels heb je na enkele dagen, weken, maanden of jaren rijpen kaas.Leer alles over de verschillende melkrassen en andere factoren die van invloed zijn op kaas. In Kaaskenner word je zo worden 420 verschillende kazen behandeld, ieder voorzien van nauwkeurige productinformatie en weergegeven door moderne illustraties. Stel de ideale kaasplank samen en ontdek de perfecte wijn-kaascombinatie.Met 'Kaaskenner word je zo' haal je een praktisch en modern vormgegeven handboek in huis en leer je behalve de geschiedenis van kaas ook het productieproces en de producerende landen kennen.

Wil je het boek lezen?Kaaskenner word je zo in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tristan Sicard. Lezen Kaaskenner word je zo Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN