Een mandje vol amandelen

Een mandje vol amandelen - Mien Stam-Van der Staay | Tiliboo-afrobeat.com

...dje vol amandelen is dan ook erg geschikt om te gebruiken op de peuterspeelzaal en in de eerste klassen van de basisschool ... Een Mandje vol Amandelen - W.J. Stam, (Ploegsma ... ... . Maar ook thuis is zingen een van de leukste dingen om samen met kinderen te doen! Lees de eerste pagina's. Reviews. Schrijf een review. 4.9. van de 5. Aantal reviews: 7. 0. 0. 0. 1. 6. 21 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop een mandje vol amandelen eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Een mandje vol amandelen illustraties: Elly van Beek Alle bekende maar ook veel onbekende liedjes staan in deze bundel, met pianomuziek! Uitstekend voor kleuters te gebruiken. $ liedjes vanaf 4 jaar geb. 216 blz. isbn 90 216 1223 2 Een mandje vol amandelen - Mien Stam-van der Staay. Voordelen va ... Een mandje vol amandelen - Een bundel liedjes voor ... ... . $ liedjes vanaf 4 jaar geb. 216 blz. isbn 90 216 1223 2 Een mandje vol amandelen - Mien Stam-van der Staay. Voordelen van bookspo...

INFORMATIE

AUTEUR
Mien Stam-Van der Staay
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Een mandje vol amandelen.pdf

OMSCHRIJVING

In deze bundel staan de meest gezongen kinderliedjes, gerangschikt op thema. Feestliedjes en liedjes over dieren, liedjes voor bij het slapengaan, liedjes over sprookjes en nog veel meer. Alle liedjes zijn voorzien van pianobegeleiding en gitaarakkoorden. Daarnaast staan er ook een heleboel spelliedjes in dit kleurrijke boek. Een mandje vol amandelen is dan ook erg geschikt om te gebruiken op de peuterspeelzaal en in de eerste klassen van de basisschool. Maar ook thuis is zingen een van de leukste dingen om samen met kinderen te doen!

Wil je het boek lezen?Een mandje vol amandelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mien Stam-Van der Staay. Lezen Een mandje vol amandelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN