Brieven van een scepticus

Brieven van een scepticus - G.A. Boyd | Tiliboo-afrobeat.com

...n van een scepticus (Paperback). De bejaarde, agnostische vader Edward Boyd (70) wordt door zijn zoon dr ... Brieven van een scepticus : een zoon schrijft met zijn ... ... . Gregory Boyd, hoogleraar filosofie en... Brieven van een scepticus is bedoeld als verwoording van de standpunten en argumenten van iemand die niet overtuigd is van het Christendom tegenover die van iemand die wél overtuigd is. Deze stemmen worden vertolkt door Gregory Boyd, hoogleraar filosofie en theologie aan het Bethel College te St.Paul, Minnesota, en zijn scherpzinnige vader uit Florida. Brieven van een scepticus | ISBN 978905560188 ... bol.com | Brieven van een scepticus, G.A. Boyd ... ... .Paul, Minnesota, en zijn scherpzinnige vader uit Florida. Brieven van een scepticus | ISBN 9789055601882 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Brieven van een scepticus-dr.gregory a.boyd/edward k.boyd beste greg, je h...

INFORMATIE

AUTEUR
G.A. Boyd
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Brieven van een scepticus.pdf

OMSCHRIJVING

De bejaarde, agnostische vader Edward Boyd (70) wordt door zijn zoon dr. Gregory Boyd, hoogleraar filosofie en theologie, uitgenodigd om al zijn bezwaren tegen het christelijk geloof onder woorden te brengen, wat hij onvermoeibaar doet, in dertig brieven. Zijn zoon beantwoordt alle vragen helder en betrokken. Drie jaar lang debatteerden zij over het geloof, over God, het christendom, de kerk en de Bijbel. Deze levendige en uitvoerige correspondentie is gebundeld in Brieven van een scepticus – de briefwisseling is dus niet fictief! – en vormt een apologie van het christelijk geloof. Dit fascinerende boek leent zich uitstekend voor zelfstudie, bespreking in leeskringen of als ondersteuning bij het gesprek met andersdenkenden.

Wil je het boek lezen?Brieven van een scepticus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.A. Boyd. Lezen Brieven van een scepticus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN