Windesheim OSO-boeken 6 - Basisprincipes praktijkonderzoek

Windesheim OSO-boeken 6 - Basisprincipes praktijkonderzoek - Frits Harinck | Tiliboo-afrobeat.com

...im OSO-boeken 6 - Basisprincipes praktijkonderzoek 14e druk is een boek van Frits Harinck uitgegeven bij Maklu ... Basisprincipes praktijkonderzoek Windesheim OSO-boeken 6 ... ... . ISBN 9789044130690 Over het boek: Sinds de invoering van het bachelor/masterstelsel dienen ook hogescholen onderzoek te verrichten en hun studenten onderzoeksvaardigheden bij te brengen. Windesheim OSO-boeken 6 - Basisprincipes praktijkonderzoek 14e druk is een boek van Frits Harinck uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044130690 Over het boek: Sinds de invoering van het bachelor/masterstelsel dienen ook hogescholen o ... bol.com | Windesheim OSO-boeken 6 - Basisprincipes ... ... . ISBN 9789044130690 Over het boek: Sinds de invoering van het bachelor/masterstelsel dienen ook hogescholen onderzoek te verrichten en hun studenten onderzoeksvaardigheden bij te brengen. Windesheim OSO-boeken 6 - Basisprincipes praktijkonderzoek wordt 7 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betale...

INFORMATIE

AUTEUR
Frits Harinck
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Windesheim OSO-boeken 6 - Basisprincipes praktijkonderzoek.pdf

OMSCHRIJVING

Windesheim OSO-boeken 6 - Basisprincipes praktijkonderzoek 14e druk is een boek van Frits Harinck uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044130690 Over het boek:Sinds de invoering van het bachelor/masterstelsel dienen ook hogescholen onderzoek te verrichten en hun studenten onderzoeksvaardigheden bij te brengen. Het gaat om een ander soort onderzoek dan op de universiteiten gebruikelijk is. Men spreekt men over toegepast onderzoek, actieonderzoek en vooral: praktijk(gericht) onderzoek.Dit boek reikt een visie aan voor het onderzoek op de hogescholen: praktijkonderzoek.Het is primair bestemd voor studenten en hun begeleiders, ofwel een studieboek. De keuze voor onderzoeken op de hogeschool betekent dat het boek kiest voor eenvoudige vormen van onderzoek, gericht op vragen die in de alledaagse beroepspraktijk leven. Het gaat om onderzoek door professionals in de praktijk, bedoeld om de eigen praktijksituatie beter te begrijpen en te verbeteren.De auteur heeft een zeer ruime ervaring met het begeleiden van praktijkonderzoek op de universiteit en hogeschool, met name bij de opleidingen 'Orthopedagogiek' en 'Speciale Onderwijszorg'. Het werkveld '(speciaal) onderwijs' vormt dan ook de eerste insteek van dit boek. Maar ook opleidingen voor andere werkvelden, zoals de jeugdzorg, de gehandicaptenzorg, de welzijnssector, kunnen er profijt van hebben. Dat blijkt uit het feit dat het boek ook in dat soort opleidingen gebruikt wordt.Over de auteur(s):Frits Harinck studeerde psychologie aan de Universiteit Leiden en promoveerde er op een onderzoek naar kindertherapie. Hij werkte jarenlang bij de afdeling Orthopedagogiek van deze universiteit. De voorbije tien jaar was hij verbonden aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle, bij de masteropleiding Special Educational Needs. Momenteel heeft hij een eigen adviesbureau voor het opzetten en verbeteren van praktijkonderzoek op hogescholen (www.harinckadviesbureaupraktijkonderzoek.nl).

Wil je het boek lezen?Windesheim OSO-boeken 6 - Basisprincipes praktijkonderzoek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frits Harinck. Lezen Windesheim OSO-boeken 6 - Basisprincipes praktijkonderzoek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN