Surinaamse Spookverhalen 5 - Yorka Tori

Surinaamse Spookverhalen 5 - Yorka Tori - Radjindre Ramdhani | Tiliboo-afrobeat.com

...ri: Surinaamse Spookverhalen deel 5 is wederom een boek vol gruwelijk spannende verhalen, die Ramdhani heeft opgetekend uit de mond van zijn landgenoten ... Yorka Tori | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Verhalen die u laten kennismaken met de verborgen kant van Suriname, die toch nauw verweven is met het dagelijkse leven van Surinamers. Echte Surinaamse Spookverhalen. Het Grensgebied. ... Welkom bij Spuku Torie. ... En notabene is alle informatie rechtsreeks uit de Surinaamse cultuur, waar alle de in Suriname woonachtige bevolkingsgroepen, op hun eigen wijze invulling geven in de omgang met het paranormale. YORKA TORI, SURINAAMSE SPOOKVERHALEN DEEL 4 Dit is alweer het dertiende boek van Ramdhani. Ook voor deze bundel interviewde Ramdhani honderden mensen, ... Boek: Yorka Tori, Surinaamse Spookverhalen deel 1, herdruk ... ... . YORKA TORI, SURINAAMSE SPOOKVERHALEN DEEL 4 Dit is alweer het dertiende boek van Ramdhani. Ook voor deze bundel interviewde Ramdhani honderden mensen, waarna hij uit de honderden verhalen een selectie maakte. Jorka Torie...

INFORMATIE

AUTEUR
Radjindre Ramdhani
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Surinaamse Spookverhalen 5 - Yorka Tori.pdf

OMSCHRIJVING

Yorka Tori: Surinaamse Spookverhalen deel 5 is wederom een boek vol gruwelijk spannende verhalen, die Ramdhani heeft opgetekend uit de mond van zijn landgenoten. Verhalen die u laten kennismaken met de verborgen kant van Suriname, die toch nauw verweven is met het dagelijkse leven van Surinamers. Hoe sceptisch u ook bent: deze bundel met griezelige horrorverhalen over het bovennatuurlijke zal u niet onberoerd laten! Wedden dat u nachtmerries aan dit boek overhoudt en angsten in uzelf ontdekt, waarvan u niet wist dat u ze had? Door de boeiende schrijfstijl van Ramdhani is kippenvel gegarandeerd!Radjindre Ramdhani werd als arme landbouwerszoon geboren in het district Saramacca, te Suriname en emigreerde in 1975 naar Nederland. Zijn eerste boek, Dagboek van een Surinaamse Treinconducteur werd direct een bestseller. Dertien andere boeken volgden. Naar aanleiding van zijn boek ZIELCONTACT werd hij in 1999 uitgeroepen tot Surinaams Man van het Jaar. Andere bekende boeken van hem zijn: de erotische thriller WEERZIEN, het waargebeurde MOTJO-Dagboek van een Hindoestaanse escort en de Yorka Tori (Surinaamse Spookverhalen) reeks.

Wil je het boek lezen?Surinaamse Spookverhalen 5 - Yorka Tori in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Radjindre Ramdhani. Lezen Surinaamse Spookverhalen 5 - Yorka Tori Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN