Reis door de tijd - Denderende dino's

Reis door de tijd - Denderende dino's - Geronimo Stilton | Tiliboo-afrobeat.com

...oor de tijd - Denderende dino's (Hardcover) ... Geronimo Stilton - Reis door de tijd - Denderende dino's ... ... . Een donkere bioscoopzaal, een filmpremière en drommen knagers: Rokford is klaar voor de nieuwe film... Reis door de tijd - Denderende dino's - Geronimo Stilton Duifje Duistermuis heeft een nieuwe 3D-film gemaakt over dinosaurussen. De film is niet alleen reuzespannend maar lijkt ook levensecht … Reis door de tijd 10 - Denderende dino's [recensie] Posted on 10 oktober 2018 by Irene Leave a comment. Een donkere bioscoopzaal, een filmpremiè ... PDF Boek Reis door de tijd - Denderende dino's | BANK72 PDF ... . Een donkere bioscoopzaal, een filmpremière en drommen knagers: Rokford is klaar voor de nieuwe film van Duifje Duistermuis over dinosaurussen. Reis door de tijd 10 - Denderende dino's | ISBN 9789085924791 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Reis door de tijd 10 ...

INFORMATIE

AUTEUR
Geronimo Stilton
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Reis door de tijd - Denderende dino's.pdf

OMSCHRIJVING

Een donkere bioscoopzaal, een filmpremière en drommen knagers: Rokford is klaar voor de nieuwe film van Duifje Duistermuis over dinosaurussen. Ook de Stiltons zitten in de zaal en kunnen niet wachten op de film, nou ja, behalve Geronimo dan. Wanneer Duifje net aan de toeschouwers uitlegt dat de film met een speciale 3D-techniek is gemaakt, lijken de dinosaurussen bijna door het scherm heen te komen. Maar wacht even ... ze komen er ook echt doorheen! Een stoet dinosaurussen dendert de bioscoopzaal in! Wat nu? Voor Geronimo zit er niets anders op dan zich klaar te maken voor een reis door de tijd; de dino's zullen tenslotte toch ook weer terug moeten naar hun eigen tijdperk!

Wil je het boek lezen?Reis door de tijd - Denderende dino's in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geronimo Stilton. Lezen Reis door de tijd - Denderende dino's Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN