Politieke sensitiviteit voor ambtenaren

Politieke sensitiviteit voor ambtenaren - Marike Simons | Tiliboo-afrobeat.com

...en behoren politiek neutraal te zijn, althans als het gaat om de uitoefening van hun werk ... Politieke sensitiviteit voor ambtenaren - Marike Simons ... ... . Maar weten wat er speelt in de politiek is wel degelijk van belang. Politieke sensitiviteit kan ontwikkeld worden, maar vraagt ook onderhoud. In onze trainingen en workshops komt het onderwerp politieke sensitiviteit vaak aan bod. Onder meer voor ministeries, […] Ambtenaren zijn zeer betrokken bij de publieke zaak. Vaak is hun keuze om voor de overheid te gaan werken een zeer bewuste. Maar aan het beg ... Politieke sensitiviteit voor ambtenaren | Amsterdam ... ... . Vaak is hun keuze om voor de overheid te gaan werken een zeer bewuste. Maar aan het begin van hun carrière vertelt niemand hun dat ze niet alleen als inhoudelijk expert aan de slag gaan om met slimme oplossingen te komen. Er wordt ook verwacht dat ze met politici samen werken en een rol spelen in het begeleiden van deugdelijke politieke ... Politieke sensitiviteit voor ambtenaren 1e druk is een boek van Marike Simons uitgegeven bij Ams...

INFORMATIE

AUTEUR
Marike Simons
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Politieke sensitiviteit voor ambtenaren.pdf

OMSCHRIJVING

Politieke sensitiviteit voor ambtenaren 1e druk is een boek van Marike Simons uitgegeven bij Amsterdam University Press. ISBN 9789089648617 Ambtenaren zijn zeer betrokken bij de publieke zaak te werken. Vaak is hun keuze om voor de overheid te gaan werken een zeer bewuste. Maar aan het begin van hun carrière vertelt niemand hen dat ze niet alleen als inhoudelijk expert aan de slag gaan om met slimme oplossingen te komen. Er wordt ook verwacht dat ze met politici samen dienen te werken en een rol moeten spelen in het begeleiden van deugdelijke politieke besluitvorming. Dit boek is voor alle ambtenaren die erachter zijn gekomen dat hun werk om meer dan alleen inhoud draait. Het geeft inzicht in de werking van de politieke wereld en laat zien hoe je als ambtenaar de politieke besluitvorming naar je hand kunt zetten, zonder zelf politiek te gaan bedrijven.

Wil je het boek lezen?Politieke sensitiviteit voor ambtenaren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marike Simons. Lezen Politieke sensitiviteit voor ambtenaren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN