Elfen tarotkaarten

Elfen tarotkaarten - Doreen Virtue | Tiliboo-afrobeat.com

...Tarotkaarten aantal. In winkelmand. Elfen Tarotkaarten ... Tarot - Elfen Tarotkaarten - Doreen Virtue | Doreen Virtue ... ... . Nu in een Luxe doos met magneetsluiting! De Elfen Tarotkaartenset is de opvolger van het Tarot van de Engelen van Doreen Virtue. Elfen tarotkaarten (Losbladig). De Elfen Tarotkaartenset is de opvolger van het Tarot van de Engelen van Doreen Virtue. De elfen zijn natuurengelen die... Als je op dit moment door een moeilijke periode gaat, herinnert deze elf je eraan dat je de spirituele ingrediënten ontvangt om te kunnen groeien en bloeien. Deze kaart vertelt je ook dat je een lotusbloem en e ... Bureau ISBN - Elfen tarotkaarten ... . Deze kaart vertelt je ook dat je een lotusbloem en een roos niet met elkaar kunt vergelijken. ... Elfen Tarotkaarten D e Tarot van Elfen; de elfen zijn engelen van moeder natuur die je helpen met allerlei aardse dilemma's. Vergroot jouw zelfvertrouwen en overtuig jezelf dat ook jij een positief verschil kan make...

INFORMATIE

AUTEUR
Doreen Virtue
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Elfen tarotkaarten.pdf

OMSCHRIJVING

De Elfen Tarotkaartenset is de opvolger van het Tarot van de Engelen van Doreen Virtue. De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je “jouw onzichtbare kroon te dragen” en je levensdoel te vervullen.Doreen Virtue en Radleigh Valentine noemen het Elfentarot het “eigenwaardedeck”, omdat de woorden en afbeeldingen zijn vervuld van deze intentie. In dit deck zul je Elfenkoningen, Elfenkoninginnen, Elfenprinsen en Elfenprinsessen ontmoeten, tegen de schilderachtige achtergrond van iconisch Glastonbury in Engeland. De wijsheid van de elfen, vermeld op de kaarten en verder uitgelegd in de bijbehorende handleiding, zal je helpen je leven vlot op een magisch en hemels spoor te brengen!Het Elfentarot is de volmaakte wederhelft voor Doreen en Radleighs Engelentarot. Je kunt de twee decks zelfs samenvoegen voor nog nauwkeuriger readings met nog meer details.

Wil je het boek lezen?Elfen tarotkaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Doreen Virtue. Lezen Elfen tarotkaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN