De microbioom oplossing

De microbioom oplossing - Robynne Chutkan | Tiliboo-afrobeat.com

...obioom oplossing (Paperback). Het microbioom - de verzamelnaam voor de 'niet-te-tellen' bacteriëndie in ons spijsverteringskanaal wonen - is het ... Boekentip: De microbioom oplossing | Genezing, Boeken, Non ... ... ... De oplossing: leef vies, eet schoon! Het creëren van een blijvend, nieuw, gezond microbioom is helaas niet makkelijk. Darmbacteriën leven maar kort, in veel gevallen maar enkele minuten. Het toevoegen van gewenste gezonde bacteriën in de vorm van probiotica heeft daarom ook meestal geen blijvend effect. 'De microbioom oplossing' door Robynne Chutkan - Onze prijs: €25,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis De microbioom oplossing ... Boekentip: De microbioom oplossing | Dr Robynne Chutkan ... . 'De microbioom oplossing' door Robynne Chutkan - Onze prijs: €25,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis De microbioom oplossing (Paperback). De microbioom oplossing 1e druk is een boek van Robynne Chutkan uitgegeven bij Succesboeken.Nl. ISBN 9789079872992... Bestel ...

INFORMATIE

AUTEUR
Robynne Chutkan
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De microbioom oplossing.pdf

OMSCHRIJVING

Het microbioom - de verzamelnaam voor de 'niet-te-tellen' bacteriëndie in ons spijsverteringskanaal wonen - is het recentstemedische nieuwsonderwerp. Maar wat betekent dit baanbrekendeonderzoek nu eigenlijk voor onze dagelijkse gezondheid?Dr. Robynne Chutkan, voegt de nieuwste bevindingen samenen legt uit dat door het standaard westerse voedingspatroon enonze supersteriele leefwijze onze microben uitgehongerd raken.Hierbij worden de 'goede bacteriën' uitgedund die cruciaal zijnvoor onze gezondheid en wordt woekering van precies de verkeerde soorten bacteriën aangemoedigd. De verstoorde balans die hiervan het gevolg is maakt onsvatbaar voor talloze auto-immuunziekten en chronische aandoeningen.We kunnen effectieve veranderingen aanbrengen in onze leef- en eetwijzeom deze schade ongedaan te maken. Dr. Chutkan heeft duizenden patiënten geholpen die ledenaan een verstoord microbioom met haar uitgebreide Leef vies, eet schoon plan, dat is ontworpen om schadelijke medicaties en voedingsmiddelen uit te bannen en weer gezond te worden.In dit boek biedt ze haar indrukwekkende programma aan om lezers overal terwereld te helpen herstellen en genezen. Met praktisch advies.In dit boek vind je o.a.:* Een overzicht van de 'moderne microbiële verstoorders' die ons lichaam ontdoenvan de natuurlijke beschermingssystemen.* Heerlijke, voedzame recepten die de groei van goede bacteriën stimuleren.* Een lijst met belangrijke vragen die je je arts kunt stellen als je antibiotica krijgtvoorgeschreven en advies over hoe je je darmen tijdens een behandelingskuurkunt beschermen.* Een leidraad voor het kiezen van de juiste probiotica en supplementen.* Essentiële informatie over hoe je aandoeningen als eczeem, het chronischevermoeidheidssyndroom,de ziekte van Crohn, colitis, het prikkelbaredarmsyndroomen meer kunt voorkomen en ervan kunt herstellen.* Een introductie in de ontlastingstransplantatie, het allernieuwste op het gebiedvan het herstellen van een ernstig verstoord microbioom.Wie is dokter Chutkan?Robynne Chutkan, arts, FASGE (Fellow of the American Society for Gastrointestinal Endoscopy), is oprichter van het Digestive Center for Woman en sinds 1997 faculteitslid van het Georgetown University Hospital in Washington, DC, en een van de toonaangevende gastro-enterologen (maag-darm-leverspecialist) van de wereld. Ze is opgeleid in Yale en Columbia en enthousiast snowboarder, marathonloper en vinyasa-yogabeoefenaar. Ze helpt op onverzettelijke wijze haar patiënten een langer, maar vooral beter leven te krijgen.

Wil je het boek lezen?De microbioom oplossing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robynne Chutkan. Lezen De microbioom oplossing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN