Chi Running

Chi Running - Danny Dreyer | Tiliboo-afrobeat.com

...Chi-techniek leer je mindful te lopen en te luisteren naar je lichaam ... Running Workshops & Training Events ... . 26 gecertificeerde instructeurs in Nederland en België zijn graag bereid jou de Chi-techniek te leren. Kijk op ChiRunning of ChiWalking voor meer informatie. Wil je een workshop boeken kijk dan op de workshop-pagina. Running doesn't need to be difficult, or hard on your body. The problem isn't running, it's the way you run. At the heart of the technique is running with a strong core and a relaxed body which reduces overuse and impact injuries. ChiRunning shows you all the steps to get there. Take your running ... What is ChiRunning? ... . ChiRunning shows you all the steps to get there. Take your running to places it's never been before. ChiRunning combineert de centrale bewegingsprincipes van Tai Chi met de hardloopsport. Het is een manier van hardlopen waarbij je vanuit een sterke kern op een ontspannen manier kunt voortbewegen zover en zo lang je wilt. He...

INFORMATIE

AUTEUR
Danny Dreyer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Chi Running.pdf

OMSCHRIJVING

In dit toonaangevende boek toont ultramarathonloper Danny Dreyer ons de hardlooptechniek die hij heeft gecreëerd om blessures te voorkomen en te genezen, maar ook om met minder moeite sneller en verder te lopen. De Chi Running-methode maakt gebruik van de diepe krachtreserves die schuilgaan in de kernspieren van de romp. Een aanpak die voortvloeit uit disciplines als yoga, pilates en taichi. Dit zeer effectieve stapvoor-stapprogramma biedt diverse trainingsprincipes en is zeer gebruiksvriendelijk.- Verminder de kans op blessures- Verminder de herstelperiode na het lopen- Creëer een veilig en effectief trainingsprogramma- Maak het lopen op elke afstand plezierigDanny Dreyer, een erkend hardloopcoach en ultramarathonloper, heeft meer dan dertig jaar loopervaring en is leerling van de internationaal befaamde taichi-meester George Xu. Hij woont in Amerika en heeft de Chi Runningmethode al aan duizenden mensen onderwezen, met verbluffende resultaten.

Wil je het boek lezen?Chi Running in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Danny Dreyer. Lezen Chi Running Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN