Blessurevrij lopen

Blessurevrij lopen - John Rooms | Tiliboo-afrobeat.com

...nsens, enkel duidelijke tips en uitleg wat blessurevrij lopen is of hoe je er toe kunt komen ... ChiRunning | Het gemak van pijnvrij lopen | Hollendstilstaan ... . Dit is een boek dat elke loper onder de kerstboom zou moeten hebben of zelfs geven aan de mensen die nog niet lopen. Techniek, oefeningen en een stukje theorie. Alles zeer duidelijk en ook mooi geïllustreerd. Blessurevrij lopen. John Rooms. Een must-read voor iedere hardloper! Hardlopen is gezond, tot de kilometers hun tol eisen... Door de vrij grote impact van hardlopen krijgt ons lichaam het zwaar te verduren, vaak m ... Blessurevrij een halve marathon lopen | Vincent Hesselink ... ... Door de vrij grote impact van hardlopen krijgt ons lichaam het zwaar te verduren, vaak met overbelasting en blessures tot gevolg. Hoe blijf je blessurevrij hardlopen? Veel hardlopers krijgen vroeg of laat te maken met blessures. Van een klein pijntje tot serieuze blessures als shin splints, hielspoor en jumper's knees. Om blessures te voorkomen is het belangrijk om een aantal stappen te volgen die ...

INFORMATIE

AUTEUR
John Rooms
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Blessurevrij lopen.pdf

OMSCHRIJVING

Hardlopen is gezond, tot de kilometers hun tol eisen...Door de vrij grote impact van hardlopen krijgt ons lichaam het zwaar te verduren, vaak met overbelasting en blessures tot gevolg. Veel van die ongemakken komen voort uit een slechte loopstijl. Vergeet dus die hiellanding want sportreflexoloog John Rooms biedt een plan van aanpak - geschikt voor iedere hardloper, ongeacht het niveau - om je eigen loopstijl te observeren en je natuurlijke, optimale loopbeweging te herontdekken.

Wil je het boek lezen?Blessurevrij lopen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Rooms. Lezen Blessurevrij lopen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN