Weg naar Compostela

Weg naar Compostela - Arnout Hauben | Tiliboo-afrobeat.com

...rimsroute naar Santiago de Compostella loopt vanuit alle hoeken van Europa en zelfs Noord-Afrika naar Santiago de Compostella en Finisterre ... Weg naar Compostela - Arnout Hauben, Steven Crombez ... ... .De lokale autoriteiten proberen in het belang van het toerisme de historische routes in ere te herstellen, zelfs routes die maar een korte periode zijn gebruikt. Man bijt hond-reeks 'Weg naar Compostela' nu ook in boekvorm Het relaas van 'Man bijt hond'-reporter Arnout Hauben, met extra verhalen, eigen bedenkingen en grappige tekeningen. 100 dagen lang was Arnout Hauben op pelgrimstocht tussen Schaarbeek en Compostela. Jaarlijks stappen en fietsen velen, jong en oud, naar ... Jokke op weg naar Compostela...............vertrek op 22 ... ... . 100 dagen lang was Arnout Hauben op pelgrimstocht tussen Schaarbeek en Compostela. Jaarlijks stappen en fietsen velen, jong en oud, naar Santiago de Compostela. Zin om een van hen te zijn? Het Vlaams Compostelagenootschap helpt je op weg. Zet me gerust op weg. Jaarlijks stappen en fietsen velen, jong en oud, naar Santiago de Compostela. In een periode van 5 maanden is het mogelijk je wandelafstand op te voeren van 5 naar 20 km per dag. Kij...

INFORMATIE

AUTEUR
Arnout Hauben
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Weg naar Compostela.pdf

OMSCHRIJVING

Man bijt hond-reeks 'Weg naar Compostela' nu ook in boekvormHet relaas van 'Man bijt hond'-reporter Arnout Hauben, met extra verhalen, eigen bedenkingen en grappige tekeningen. 100 dagen lang was Arnout Hauben op pelgrimstocht tussen Schaarbeek en Compostela. Zijn reportages groeiden uit tot een van de meest populaire rubrieken van 'Man bijt hond' én tot een documentaire reeks die vanaf 29 augustus acht maandagen lang te zien zal zijn op één. Dit boek laat de televisiereeks herbeleven, maar bevat ook verhalen en bedenkingen van de reporter-pelgrim, die nooit eerder te zien waren. Een aantrekkelijk lees- en kijkboek, verrassend en fris vormgegeven, dat nog meer vertelt dan de reportages in 'Man bijt hond'.

Wil je het boek lezen?Weg naar Compostela in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arnout Hauben. Lezen Weg naar Compostela Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN