SM in het echt

SM in het echt - Marijke Vonk | Tiliboo-afrobeat.com

...In Het Echt Voor de één is kink een leuk avontuur voor in de slaapkamer, de ander ziet het als levensstijl en is er iedere dag mee bezig ... SM in het echt | Boek.be ... . SM In het Echt is hét must read-boek voor iedereen met interesse in bdsm. SM In Het Echt is een algemene, beknopte en erg toegankelijke inleiding over wat SM kan inhouden. Dat er in dit boek aandacht wordt geschonken aan de minder positieve kant van SM (oordelen, ongerespecteerde grenzen, ...) schetst een zeer realistisch beeld. SM in het echt | ISBN 978 ... Mijn vriend wilt SM seks. - Scholieren.com forum ... ...) schetst een zeer realistisch beeld. SM in het echt | ISBN 978...

INFORMATIE

AUTEUR
Marijke Vonk
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
SM in het echt.pdf

OMSCHRIJVING

Voor de één is kink een leuk avontuur voor in de slaapkamer, de ander ziet het als levensstijl en is er iedere dag mee bezig. SM In het Echt is hét must read-boek voor iedereen met interesse in bdsm. In heldere taal en doorspekt met voorbeelden en ervaringen uit de praktijk komen alle onderwerpen aan bod die relevant zijn voor kinksters. Hoe begin ik met bdsm? Waar vind ik een partner? Pas ik wel in die wereld? Hoe vertel ik over mijn sm-wensen? Is er iets mis met mij? Hoe pak ik een sm-spel eigenlijk aan? Natya Bouman en Marijke Vonk zijn allebei meer dan tien jaar actief in de sm-wereld. Ze schrijven over bdsm, doen aan sm en geven les over allerlei onderwerpen rondom seksuele voorkeuren. Hun enthousiasme, hun openhartigheid en hun gedegen kennis maken van SM In Het Echt een warme, inspirerende en onderbouwde introductie in de kinky vormen van liefde en seksualiteit.

Wil je het boek lezen?SM in het echt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marijke Vonk. Lezen SM in het echt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN