Partners in beeld

Partners in beeld - Ivonne Meeuwsen | Tiliboo-afrobeat.com

...iB is dé beeldpartner voor makelaars en andere bedrijven ... Partner in beeld: Pocos - Eurofiber ... . Onze specialiteiten zijn online video, livestreaming, fotoreportages en beeldproducten voor makelaars. Daarnaast zijn we ook drone-gecertificeerd en hebben we veel ervaring in de toerismebranche. Het boek Partners in Beeld is een absolute aanrader voor elke partner die met vragen zit. Ik heb er zelf enorme steun aan gehad in een tijd waarin ik dacht dat ik de relatie met mijn partner beter kon opgeven, omdat ie om zeep was geholpen. Ik hoop dat partners die het boek lezen er, naast alle ... Partners in beeld. Seksueel misbruik raakt het hart van de ... ... . Ik hoop dat partners die het boek lezen er, naast alle praktische handvatten, ook kracht uit zullen putten om hun rol in dit drama te gaan begrijpen. Bestel 'Partners in beeld' in de voorverkoop. Wanneer je 'Partners in beeld' nu al bestelt, krijg je op de versc...

INFORMATIE

AUTEUR
Ivonne Meeuwsen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Partners in beeld.pdf

OMSCHRIJVING

Seksueel misbruik raakt het hart van de relatieJuist in een intieme relatie, waar veiligheid en geborgenheid vanzelfsprekend zouden moeten zijn, komt de angst van de overlever van seksueel misbruik naar boven. Een verwarrende gewaarwording voor de partner die terecht komt in een doolhof van moeilijk te duiden gedragingen. Triggers, herbelevingen, dissociatie en stemmingswisselingen trekken hun wissel op de relatie. Onzekerheid, eenzaamheid en wanhoop is wat veel partners ervaren.‘Wat is er aan de hand? Waarom reageert m’n lief zo?’ Je raakt uit balans, weet niet meer hoe je het beste kunt reageren.Dit boek beoogt helderheid en inzicht te bieden in de problemen waar jij als partner tegenaan loopt. Het is geschreven met de partner in gedachten, maar is zeker ook voor hulpverleners een must, want nog steeds wordt de partner vaak niet bij de hulpverlening betrokken. Of, als de partner betrokken wordt, uitsluitend in dienst van het proces van zijn of haar lief. Dat de partner een eigen hulpvraag heeft, komt nauwelijks aan de orde. Dit boek biedt, zowel de hulpverlener als de partner, hierin een houvast.

Wil je het boek lezen?Partners in beeld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ivonne Meeuwsen. Lezen Partners in beeld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN