Het aanzien van 2012

Het aanzien van 2012 - Han van Bree | Tiliboo-afrobeat.com

...ien van 2012 (Hardcover). Sinds 1962 verschijnt er elk jaar een kwalitatief hoogstaand boek over de opmerkelijkste nieuwsfeiten, de grootste ... Het aanzien van 2012 - Han van Bree - 50plusplein ... ... Het aanzien van met nieuwe lay-out Het aanzien van 2019 brengt de opvallendste nieuwsverhalen uit binnen- en buitenland van het hele jaar, voorzien van de beste foto's. Zoals gebruikelijk komen naast wereldschokkende gebeurtenissen ook rages, regionaal nieuws, sport en cultuur aan bod. 24 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop het aanzien van 1963 eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! het aanzien van: ... Het aanzien van 2012 - Han van Bree | Boeken.com ... . 24 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop het aanzien van 1963 eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! het aanzien van: 2012 / Het aanzien van - twaalf maanden wereldnieuws in beeld : Spectrum: HARDC,nieuwstaat, 192p,201...

INFORMATIE

AUTEUR
Han van Bree
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Het aanzien van 2012.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds 1962 verschijnt er elk jaar een kwalitatief hoogstaand boek over de opmerkelijkste nieuwsfeiten, de grootste sportprestaties, de mooiste films en boeken en de populairste rages in binnen- en buitenland. Het resultaat is een kleurrijk en onvergetelijk overzicht van het jaar, natuurlijk ook van het jaar 2012. Uiteraard met de ramp van de Italiaanse veerboot Concordia, het ski-ongeluk van prins Friso, de crisis in Griekenland, de mediahype rond de mogelijke Elfstedentocht, de verkiezingen in de Verenigde Staten, de onderhandelingen in het Catshuis, de val van het kabinet en de Kunduz-coalitie, het vertrek bij de PVV van Hero Brinkman, het EK voetbal en nog veel en veel meer.

Wil je het boek lezen?Het aanzien van 2012 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Han van Bree. Lezen Het aanzien van 2012 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN