Handboek chakrapsychologie

Handboek chakrapsychologie - Anodea Judith | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Handboek chakrapsychologie. Na een aantal jaren "spirituele" boeken van o ... Boeken Anodea Judith | De Slegte ... .a. Eckhart Tolle gelezen te hebben, is dit echt een enorme eye-opener. In tegenstelling tot veel andere boeken waar de nadruk gelegd wordt op bewustzijn, "niets-doen" en stilte, is het hier veel duidelijker en gelijkwaardiger over het lichaam, emoties, macht en het ego, waarbij de gebruikelijke "passieve ... In 'Handboek chakrapsychologie' wordt het oude oosterse chakrasysteem verklaard vanuit de westerse psychologie.In Handboek chakrapsychologie wordt het oude oosterse chakrasysteem verklaard v ... bol.com | Werkboek chakra, Anodea Judith | 9789401302067 ... ... .In Handboek chakrapsychologie wordt het oude oosterse chakrasysteem verklaard vanuit de westerse psychologie. Anodea Judith gebruikt de structuur van het chakrasysteem als een plattegrond waarop westerse begrippen van persoonlijke ontwikkeling ingevuld kunnen worden. Zo komt ze tot ... In Handboek chakrapsychologie wordt het oude oosterse chakrasysteem ve...

INFORMATIE

AUTEUR
Anodea Judith
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Handboek chakrapsychologie.pdf

OMSCHRIJVING

Waar vind je een boek dat in één band zulke diverse onderwerpen behandelt als Jungiaanse psychologie, oosterse spiritualiteit, somatische therapie, metafysica en New Age, en dat toch recht doet aan elk afzonderlijk thema? Waarin bovendien de auteur ook nog eens alle onderdelen aaneensmeedt tot een enkele, krachtige theorie? Handboek chakrapsychologie van Anodea Judith is zo'n zeldzaam boek. In dit even veelomvattende als baanbrekende werk wordt het oude oosterse chakrasysteem verklaard vanuit de westerse psychologie. Judith gebruikt de structuur van het chakrasysteem als een plattegrond waarop westerse begrippen van persoonlijke ontwikkeling ingevuld kunnen worden. De spirituele natuur van onze persoonlijkheid brengt ze in verband met de structurele logica van ons lichaam. Aan elk van de zeven chakra's wijdt ze een apart hoofdstuk. Handboek chakrapsychologie trekt de lijn door die Anodea Judith begon met haar eerste boek (Chakra-werkboek) en vervolgde met Reis door de chakra's (dat ze samen met Selene Vega schreef.

Wil je het boek lezen?Handboek chakrapsychologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anodea Judith. Lezen Handboek chakrapsychologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN