Nader tot de Vader

Nader tot de Vader - John Bevere | Tiliboo-afrobeat.com

...tot de Vader (Paperback). Dit boek beschrijft op unieke wijze de diepte van Gods liefde voor ons ... Erkenning kind ongedaan maken | Het Juridisch Loket ... . Bevere legt uit hoe we diepgaand en blijvend... Nader Tot De Vader . Auteur: J. Bevere. Nederlands 256 pagina's Johannes Multimedia november 2008 Samenvatting Dit boek beschrijft op unieke wijze de diepte van Gods liefde voor ons. Bevere legt uit hoe we diepgaand en blijvend Gods goedkeuring en genade kunnen ontvangen en uitdelen. Nader tot de Vader, een leven in intimiteit met God (John Bevere) (2008) ISBN: 9789077412107 - ... Niemand komt tot de Vader dan door Mij | Raymond Loman's ... ... . Nader tot de Vader, een leven in intimiteit met God (John Bevere) (2008) ISBN: 9789077412107 - Dit boek beschrijft op unieke wijze de diepte van Gods liefde… Net als zijn Vader, „de gelukkige God", was Jezus een vreugdevol iemand en droeg hij tot de vreugde van anderen bij (1 Timotheüs 1:11; 6:15). Toen hij een bruiloftsfeest bijwoonde — in de regel een door muziek, gezang ...

INFORMATIE

AUTEUR
John Bevere
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Nader tot de Vader.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek beschrijft op unieke wijze de diepte van Gods liefde voor ons. Bevere legt uit hoe we diepgaand en blijvend Gods goedkeuring en genade kunnen ontvangen en uitdelen. Gods hart leren kennen, is geen kwestie van:een stel regels hanteren en van daaruit godsdienstig correct leven een moeizaam proces van zwoegen en worstelen de 'juiste' dingen weten en dan toepassen opdrachten uitvoeren en het beste ervan hopenNee, u komt Nader tot het Vaderhart zoals een dolverliefde man tot zijn vrouw door:voortdurende communicatie met de Heilige Geest volledige hartsgehoorzaamheid aan God hartstochtelijk verlangen naar intimiteit met God onvoorwaardelijke overgave aan God God te zoeken om Wie Hij is en niet om Wat Hij geeft God te eren in woord en daad een houding van nederigheid en afhankelijkheidBevere reikt heldere bijbelse principes aan om het grootse goed in het universum - een innige liefdesrelatie met de Vader - dieper en breder te ervaren op dagelijkse basis.Dit boek is een klassieker zonder weerga. Het blaast nieuwe hoop en nieuw vuur in vermoeide, uitgebluste harten! Wie eenmaal gegrepen is door die LIEFDE zal niet meer talen naar werelds genot, geld of aanzien, maar onstuitbaar zijn in zijn passie voor Christus!

Wil je het boek lezen?Nader tot de Vader in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Bevere. Lezen Nader tot de Vader Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN