Het allermakkelijkste naaiboek ter wereld

Het allermakkelijkste naaiboek ter wereld - Stéphanie Colin | Tiliboo-afrobeat.com

...llermakkelijkste naaiboek ter wereld leer je de basisstappen van het naaien met en zonder naaimachine ... End of life | Storesquare ... . De auteurs tonen in maximaal zes stappen, met overduidelijke tekeningen en bondige teksten hoe je 120 toffe spullen kunt maken voor de hele familie. Het allermakkelijkste kookboek ter wereld van J.-F. Mallet maakt zijn belofte waar: met dit boek kan iedereen een mooie maaltijd op tafel zetten! Het boek bevat bijna 200 recepten met maximaal 6 ingrediënten per recept. Weinig ingrediënten betekent weinig moeite en ook nog eens weinig afwas! In Het allermakkelijkste ... bol.com | Het allermakkelijkste kookboek ter wereld, Jean ... ... . Weinig ingrediënten betekent weinig moeite en ook nog eens weinig afwas! In Het allermakkelijkste naaiboek ter wereld leer je de basisstappen van het naaien met en zonder naaimachine. De auteurs tonen in maximaal zes stappen, met overduidelijke tekeningen en bondige ... In Het...

INFORMATIE

AUTEUR
Stéphanie Colin
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Het allermakkelijkste naaiboek ter wereld.pdf

OMSCHRIJVING

Simplissime is een succesvolle reeks van supermakkelijke kook- en handwerkboeken. In Het allermakkelijkste naaiboek ter wereld leer je de basisstappen van het naaien met en zonder naaimachine.De auteurs tonen in maximaal zes stappen, met overduidelijke tekeningen en bondige teksten hoe je 120 toffe spullen kunt maken voor de hele familie. Van eenvoudige servetten en gordijnen tot hippe kussens en leuke jurkjes.

Wil je het boek lezen?Het allermakkelijkste naaiboek ter wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stéphanie Colin. Lezen Het allermakkelijkste naaiboek ter wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN