Als hechten moeilijk is

Als hechten moeilijk is - G. Vaessen | Tiliboo-afrobeat.com

...chten moeilijk is 1e druk is een boek van Giel Vaessen uitgegeven bij Maklu ... :: www.maklu.be :: Boekdetails :: Als hechten moeilijk is ... ... . ISBN 9789044116649 ALS HECHTEN MOEILIJK IS gaat over kinderen en jongeren met hechtingsproblemen. Het boek is geschreven voor ambulante werkers in de jeugdzorg. Jongeren met hechtingsproblemen worden met grote regelmaat opgenomen in residenti le instellingen. Samenvatting 'Als hechten moeilijk is' van Giel Vaessen. Universiteit / hogeschool. Leidse Onderwijsinstellingen. Vak. Pedagogiek. Titel van het boek Als Hec ... Als hechten moeilijk is door Giel Vaessen (paperback ... ... . Leidse Onderwijsinstellingen. Vak. Pedagogiek. Titel van het boek Als Hechten Moeilijk Is. de Rode Draad van het Verleden. een Professioneel Dialooggericht Aanbod voor Ambulante Werkers in de Jeugdzorg en Ouders; Auteur. G. Vaessen. Geüpload door. Michelle ... Als hechten moeilijk is 1e druk is een b...

INFORMATIE

AUTEUR
G. Vaessen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Als hechten moeilijk is.pdf

OMSCHRIJVING

Als hechten moeilijk is 1e druk is een boek van Giel Vaessen uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044116649 ALS HECHTEN MOEILIJK IS gaat over kinderen en jongeren met hechtingsproblemen. Het boek is geschreven voor ambulante werkers in de jeugdzorg.Jongeren met hechtingsproblemen worden met grote regelmaat opgenomen in residenti le instellingen. Daar krijgen zij regelmatig bevestigd dat hun visies op relaties juist zijn, omdat ze onophoudelijk van de ene instelling naar de andere, van het ene pleeggezin naar het andere verhuizen. De kans is groot dat het hechtingsprobleem zo evolueert tot een hechtings- of persoonlijkheidsstoornis.Giel Vaessen beschrijft stap voor stap een professionele en dialooggerichte methodiek voor het begeleiden van jongeren met hechtingsproblemen,n voor hun ouders, in hun eigen thuissituatie of pleeggezin. Hij benadrukt:- psycho-educatie over hechtingsproblemen;- het in kaart brengen van de gezonde en de minder florissante ontwikkeling van het kind;- het in kaart brengen van de krachten en de zwakten van het kind en van het gezinssysteem en- het maken en het uitvoeren van een begeleidingsplan, in dialoog met de ouders en de jeugdige.

Wil je het boek lezen?Als hechten moeilijk is in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Vaessen. Lezen Als hechten moeilijk is Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN