Algoritmisering, wen er maar aan!

Algoritmisering, wen er maar aan! - Jim Stolze | Tiliboo-afrobeat.com

...misering, wen er maar aan is een verhelderend boek dat u niet alleen nieuwe inzichten geeft, maar ook flink aan het denken zet over hoe u algoritmen verantwoord voor beleidsdoelen in kunt zetten ... Algoritmisering, wen er maar aan! - Jim Stolze ... ... . Dave van Ooijen studeerde tussen 1979 en 1985 sociologie en politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Algoritmisering, wen er maar aan. 2 May, 2017 17 April, 2017 Oorspronkelijk gepubliceerd in het FD van zaterdag 15 april. Essay door Jim Stolze. Canada maakte vorige week bekend 127 miljoen dollar te investeren in een nieuw kennisinstituut. Algoritmisering, wen er maar aan! (Paperback). Organisaties hebben jarenl ... bol.com | Algoritmisering, wen er maar aan ... ... . Essay door Jim Stolze. Canada maakte vorige week bekend 127 miljoen dollar te investeren in een nieuw kennisinstituut. Algoritmisering, wen er maar aan! (Paperback). Organisaties hebben jarenlang veel tijd en geld geïnvesteerd in de digitalisering van processen, wat ze... Algoritmisering, wen er maar aan! Dit nieuwe...

INFORMATIE

AUTEUR
Jim Stolze
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Algoritmisering, wen er maar aan!.pdf

OMSCHRIJVING

Organisaties hebben jarenlang veel tijd en geld geïnvesteerd in de digitalisering van processen, wat ze vooral veel data opleverde. Maar toegevoegde waarde voor een klant, of een verschuiving binnen een businessmodel ontstaat pas als deze data op vernieuwende wijze worden ingezet. Data dus niet als bijproduct, maar als nieuw product, of als nieuwe service. Dit kan door het gebruik van algoritmen.Algoritmen zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, maar we lijken weinig van ze te weten. Toegespitst op verschillende branches beschrijft Jim Stolze op verhelderende wijze hoe algoritmen werken, welke impact ze hebben en welke kansen of bedreigingen ze met zich meebrengen. Wat betekent algoritmisering bijvoorbeeld voor een organisatie? Hoe combineer je menselijke intelligentie met machine learning? Wat zijn de gevolgen voor de arbeidsmarkt? En waar ligt de grens eigenlijk? In hoeverre zorgt algoritmisering voor maatschappelijke onrust? En wat betekent dit voor ethiek, privacy, moraliteit en uiteindelijk: leiderschap?

Wil je het boek lezen?Algoritmisering, wen er maar aan! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jim Stolze. Lezen Algoritmisering, wen er maar aan! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN