Ortho - Leerproblemen en leerstoornissen

Ortho - Leerproblemen en leerstoornissen - A.J.J.M. Ruijssenaars | Tiliboo-afrobeat.com

... Leerproblemen en leerstoornissen 5e druk is een boek van A ... Hulp bij leerproblemen kinderen - Kijk op Ontwikkeling ... .J.J.M. Ruijssenaars uitgegeven bij Lemniscaat. ISBN 9789056373931 ORTHO Inleidingen, monografieën en leerboeken op het gebied van de orthopedagogiek, de orthodidactiek en het klinische en experimentele onderzoek op orthopedagogisch gebied, met bijzondere aandacht voor de herkenning en behandeling van opvoedingsmoeilijkheden ... Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Ortho - Leerproblemen en leerstoornissen, geschreven door A.J.J.M. Ruijssenaars. De samenvattingen zijn door studenten ... bol.com | Ortho - Leerproblemen en leerstoornissen ... ... .J.J.M. Ruijssenaars. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Behandelingsmethodiek, behandelingsmethodiek, Ruijssenaars, Leerproblemen en Leerstoornissen, pedagogische wetenschappen en ... Ortho - Leerproblemen en leerstoornissen 5e druk is een boek van A.J.J.M. Ruijssenaars uitgegeven bij Lemniscaat. ISBN 9789056373931...

INFORMATIE

AUTEUR
A.J.J.M. Ruijssenaars
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ortho - Leerproblemen en leerstoornissen.pdf

OMSCHRIJVING

Ortho - Leerproblemen en leerstoornissen 5e druk is een boek van A.J.J.M. Ruijssenaars uitgegeven bij Lemniscaat. ISBN 9789056373931 ORTHO Inleidingen, monografieën en leerboeken op het gebied van de orthopedagogiek, de orthodidactiek en het klinische en experimentele onderzoek op orthopedagogisch gebied, met bijzondere aandacht voor de herkenning en behandeling van opvoedingsmoeilijkheden, ontwikkelingsproblemen, gedragsstoornissen en leermoeilijkheden.Voor de aanpak van hardnekkige leerproblemen of leerstoornissen kan een op maat gesneden interventie nodig zijn: planmatig, diagnostisch onderbouwd, rekening houdend met faciliterende of belemmerende factoren en afgestemd op wat er verder in de klas of thuis gebeurt. De planning en uitvoering van hulp vraagt van de professional een uitgebreid kennisbestand over onder andere: typen kennis, instructieprincipes, vormen van in- en output en verschillende manieren om feedback te geven. Een goed geplande interventie heeft het karakter van een toetsende behandeling.In dit boek worden de bouwstenen van een toetsende behandeling aan de hand van een aantal schema's beschreven, eindigend met Schema 34: Model van de opbouw van de behandeling. Een in de praktijk toepasbare versie daarvan wordt beschreven in Bijlage 7.Dit boek is bedoeld om te gebruiken, zowel in opleiding als praktijk, bij het zoeken naar aangrijpingspunten wanneer hulp stagneert. Het is tot stand gekomen op basis van literatuurstudie, onderzoek en praktijk, vanuit de uitdaging een begin te maken met het systematiseren van onze kennis over remedial teaching en behandeling.

Wil je het boek lezen?Ortho - Leerproblemen en leerstoornissen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.J.J.M. Ruijssenaars. Lezen Ortho - Leerproblemen en leerstoornissen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN